Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" Η ψυχραιμία ποτέ δεν έβλαψε κ. Καραπάνο!

  Μεσολόγγι, 9 Δεκεμβρίου 2014


Η ψυχραιμία ποτέ δεν έβλαψε κ. Καραπάνο!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 8/12/2014 και λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνος επιτέθηκε με απαράδεκτο τρόπο, εκτοξεύοντας βολές και απειλές κατά του επικεφαλής του Συνδυασμού μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», προφανώς επηρεαζόμενος πρώτον από την ασκούμενη κριτική προς την Δημοτική Αρχή και δεύτερον από το γεγονός ότι δεκατέσσερις (14) Δημοτικοί Σύμβουλοι ζήτησαν να συζητηθούν προ ημερήσιας διάταξης τα θέματα του Πνευματικού Κέντρου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης αναφορικά με την προωθούμενη ανάθεση δομών και Νομικών Προσώπων του Δήμου σε ιδιώτες.
Φράσεις όπως «σας ανοίγω φάκελο, σήμερα εδώ»!, «θα τα πούμε υπηρεσιακά» και άλλα ωραία εκτοξεύθηκαν χωρίς το παραμικρό ίχνος πολιτικού πολιτισμού και σεβασμού που μπορεί να διακρίνει την όποια αντιπαράθεση. Αυτά βέβαια έχουν καταγραφεί στα πρακτικά και σύντομα θα δοθούν στο φως της δημοσιότητας. Επί του συγκεκριμένου κ. Δήμαρχε επισημαίνουμε τα εξής:
1.   Η σύγχυση και η απώλεια ψυχραιμίας αποτελεί κακό σύμβουλο και για εσάς και για τον Δήμο και για την δημοτική σας ομάδα.
2.   Οι όποιες κριτικές και διαφορετικές απόψεις του συνδυασμού μας θα εκφράζονται είτε το θέλετε είτε όχι.
3.   Η σχολή και η νοοτροπία του «σας ανοίγω φάκελο τώρα», παραπέμπει στο μαύρο παρελθόν. Εάν εσείς επιθυμείτε να το επαναφέρετε σας λέμε πολύ απλά: οι αλήστου μνήμης εποχές αυταρχισμού και εκφασισμού της πολιτικής ζωής έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Εμείς τις ζήσαμε. Εσείς όχι.
4.   Η συνάρτηση απόψεων που εκφράζει κάποιος με την εν γένει υπηρεσιακή του κατάσταση είναι τουλάχιστον ατυχής και αποδοκιμαστέα.
5.   Οι εξελίξεις είναι τέτοιες που σύντομα και εσείς θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει άσπρο – μαύρο.
6.   Εσείς ο δήθεν ανεξάρτητος Δήμαρχος με βάση όσα χθες διαδραματίσθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, είστε σαφέστατα πλέον απροκάλυπτα κομματικός και τίποτε περισσότερο. Και βέβαια δείχνετε να έχετε μεγάλο άγχος στην προοπτική αλλαγής των πολιτικών πραγμάτων.
Μετά από όλα αυτά ο συνδυασμός μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.     

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος
Ι.Π. Μεσολογγίου

Υ.Γ. Και μιας και μου ανοίγετε φάκελο, σας πληροφορώ ότι το ποινικό μου μητρώο είναι λευκό … το πολιτικό είναι άλλη υπόθεση και να γνωρίζετε ότι χρόνια τώρα κλίνει σε όλες τις πτώσεις τη λέξη «ανυπακοή» … 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου