Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015
Δελτίο Τύπου
Συνεδριάζει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας
                                                             
Η ένταξη και χρηματοδότηση νέων έργων αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα τον περασμένο χειμώνα, που υποβλήθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα και Δήμους στη ΣΑΕΠ 001 (Εθνικό Σκέλος) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΠΔΕ για το έτος 2015, θα βρεθεί στο επίκεντρο του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.
Ουσιαστικά, πρόκειται για σημαντικά έργα, τα οποία προτείνονται προς έγκριση στο Σώμα, από τους Δήμους και την Π.Ε., κατά προτεραιότητα, όπως έχουν προκύψει από τις συνεχείς συναντήσεις και συσκέψεις που έχουν γίνει έπειτα από πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά τα σοβαρά προβλήματα και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στα τέλη του Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου 2015 από τις έντονες βροχοπτώσεις και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Στην πρόσκληση που απέστειλε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, αναφέρεται πως η 16η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 15.00΄ στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).
Μεταξύ των υπολοίπων θεμάτων ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι η έγκριση διεξαγωγής δημοπρασίας του έργου «Άρση επικινδυνότητας της Περιμετρικής Οδού και του δρόμου πρόσβασης του Φράγματος Βελιμαχίου», η έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2015, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου