Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε Αιτωλ/νίας



Συνεδρίασε σήμερα 28-9-15 η Ν.Ε. Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τις από εδώ και πέρα δράσεις, για την ανασυγκρότηση του κόμματος και το περαιτέρω δέσιμό του με την κοινωνία και τις ανάγκες της.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το λαό της Αιτωλοακαρνανίας για την καθαρή εντολή στο κόμμα μας να συνεχίσει τον αγώνα για να σταθεί η χώρα στα πόδια της και να ξεμπερδέψει μια και καλή με τη φαυλότητα και τη διαφθορά, που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο.
Ο ελληνικός λαός - συνώνυμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια – έδωσε μια ισχυρή εντολή τετραετίας στο ΣΥΡΙΖΑ και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Το κόμμα μας αποδείχτηκε, για μια ακόμη φορά, ότι έχει πολύ στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα, με τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς. Και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και στο νομό μας.
Ευχαριστούμε τους υποψήφιους βουλευτές μας και όλους τους ανώνυμους και επώνυμους  που έδωσαν μαζί μας αυτή την κρίσιμη μάχη, με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα. Καταφέραμε όλοι μαζί, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες και την πρωτόγνωρη πολιτική συγκυρία, να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή για το καλό του τόπου και του λαού μας.
Από την επομένη των εκλογών μαζί με την κυβέρνηση και το λαό ξεκινήσαμε τον σπουδαιότερο αγώνα ανάκαμψης της χώρας, με στόχο την οριστική έξοδο από την πολύπλευρη κρίση. Χρειάζεται πολύ δουλειά, σχέδιο, πείσμα και αποφασιστικότητα για να επιστρέψει η χώρα στην ανάπτυξη και την παραγωγή, με κοινωνικό πρόσημο και με στόχο πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Σ’ αυτόν τον αγώνα, τον πιο κρίσιμο απ’ όλους, σας καλούμε όλους να συστρατευτείτε.
Θα τα καταφέρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου