Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Μαγική βραδιά υπό το φως της Πανσελήνου στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου

 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                                 Αγρίνιο,  30/8/2015
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 3 60314
FAX: 2641 0 48498 



                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Μια μαγική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ  του Σαββάτου, 29 Αυγούστου 2015, στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου  για να παρακολουθήσουν, υπό το ειδυλλιακό φως της πανσέληνου   τη συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη σπουδαία ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα.

Σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι παρέσυρε τον κόσμο ο  Δημήτρης Παπαδημητρίου που συνόδευε  ο ίδιος στο πιάνο τη μούσα του, με 4μελή ορχήστρα σε δικά του τραγούδια. Επί δυόμισι περίπου ώρες, η σπουδαία ερμηνεύτρια μάγεψε και ξεσήκωσε το κοινό με τραγούδια ελληνικά και ξένα.

Την εκδήλωση προλόγισαν  η  Ολυμπία Βικάτου, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου,  επισημαίνοντας την πρόθεσή τους να αναδειχτεί ο αρχαιολογικός χώρος της Στράτου . Στην συναυλία παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, Αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί και τοπικοί  σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν :   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ & ΛΕΥΚΑΔΟΣ –ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου