Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου Νίκης Φούντα


Νίκη Φούντα
Υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
7.9.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


“Εμείς Μπορούμε” και στην Αιτωλοακαρνανία!
Στον Νομό των ποταμιών το Ποτάμι να γίνει “πρωταγωνιστής”!

Το προεκλογικό "ταξίδι" του Ποταμιού ξεκίνησε και επίσημα με την ανακοίνωση των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβίου. Όπως ήταν αναμενόμενο περιλαμβάνονται δυναμικές παρουσίες ανθρώπων που έχουν αποδείξει με την πορεία τους ότι πρώτιστο μέλημά τους είναι η «πολιτική για τον πολίτη, αλλά και τον Τόπο».

Η Νίκη Φούντα ηγείται της λίστας και μαζί με τους άλλους υποψηφίους θα "οργώσουν" το νομό και θα συνομιλήσουν με τους πολίτες.
Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου θα γίνει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, παρουσία του βουλευτή Β’ Αθήνας Γρηγόρη Ψαριανού, σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Το ψηφοδέλτιο του κινήματος “το Ποτάμι” είναι ο εκφραστής του πραγματικά νέου, είναι ο εκφραστής των ανθρώπων της δημιουργίας και της εργασίας, των πολλά υποσχόμενων νέων ανθρώπων που παλεύουν με την κρίση του σήμερα, που ποτέ δεν “βολεύτηκαν” και ποτέ δεν “βόλεψαν”, με υποψήφιους που έχουν ταυτόχρονα πλέον και εμπειρία στα πολιτικά πράγματα και στην πολιτική πραγματικότητα. Στόχος όλων και πάλι, θα είναι το να αναδειχθούν τα πραγματικά προβλήματα, να ακουστεί η φωνή των κατοίκων, να δοθεί το μήνυμα ότι μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, στην χώρα αλλά και στον Νομό μας!

Σας καλούμε να συμπορευθείτε μαζί μας. Στον Νομό των ποταμιών το Ποτάμι να γίνει “πρωταγωνιστής”! Να ενώσουμε την ορμή μας και να καταστήσουμε το Ποτάμι ρυθμιστή των εξελίξεων. Να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί η πολιτική αβεβαιότητα. Να μην επιτρέψουμε άλλο τον λαϊκισμό και τα ψέματα. Η χώρα χρειάζεται υπεύθυνες πολιτικές και συνεργασίες που θα γίνουν βάσει εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση.

Μπορούμε να κάνουμε πράξη όσα υποσχόμαστε. Μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία! Γιατί στο Ποτάμι “Εμείς Μπορούμε”, απέναντι σε όσους παλαιότερα δεν μπόρεσαν!


Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων:
·        ΦΟΥΝΤΑ ΝΙΚΗ
·        ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
·        ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
·        ΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
·        ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
·        ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΕΥΗ
·        ΦΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
·        ΜΕΝΟΥΔΑΚΟΥ ΙΟΥΛΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου