Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας
Σε κλίμα με παλμό, μεγάλη αισιοδοξία και πολύ κόσμο,  πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας στο Νόμο Αιτωλοακαρνανίας, για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη,  χθες, Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη 2015, στις 20:00’ το βράδυ στο Ξενοδοχείο imperial, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό και βουλευτή  και πρώτο υποψήφιο βουλευτή της ΛΑ.Ε. στο ψηφοδέλτιο της  Β’ εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας Δημήτρη Στρατούλη.
Στην ομιλία του ο σ. Δημήτρης Στρατούλης  μετέφερε το ελπιδοφόρο μήνυμα απ’ τη τεράστια συμμετοχή της νεολαίας  στις συγκεντρώσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα  και στη συνέχεια, παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις της Λαϊκής  Ενότητας, για ανατροπή των μνημονίων και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, για ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και επαναλειτουργία της Δημοκρατίας στη , για αντιμετώπιση της τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης που συνεχώς μεγαλώνει, για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τελικά τον προσανατολισμό της χώρας σε άλλη πορεία, ενάντια το βρόχο της Γερμανοκρατούμενης Ευρωζώνης.
Τόνισε επίσης ότι η Λαϊκή Ενότητα είναι ένα διαρκές μέτωπο που ολοένα διευρύνεται και θα διευρύνεται  με αντιμνημονιακές-αριστερές-προδευτικές-δημοκρατικές-πατριωτικές συλλογικότητες και προσωπικότητες , για τη δικαίωση των διαχρονικών αγώνων στη χώρα για ελευθερία, Δημοκρατία και σοσιαλισμό, αλλά και τη δικαίωση του μεγαλειώδους ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου, που ο πρώην πρωθυπουργός μετέτρεψε σε ταπεινωτικό ΝΑΙ μέσα σε λίγες ώρες.  
Το Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας είναι το εξής:
1.       Γιάννης Κολοβός
2.       Θανάσης Γαλατάς
3.       Βαλάντη Ευπατρίδη
4.       Ηλίας Γεωργαλής
5.       Παναγιώτα Πολιτοπούλου
6.       Δημήτρης Καζάκος
7.       Ελένη Σκανδάλου
8.       Γιώργος Κολέτσης
9.       Κώστας Κούστας

Το γραφείο τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου