Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου ΛΑ.Ε


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δήλωση για το  debete(ντιμπέϊτ) της μνημονιακής υποκρισίας
Τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα γνωρίζαμε και απ' τα δύο πρώτα μνημόνια, αλλά κι απ' τις αμαρτωλές θητείες τους, στα προμνημονιακά χρόνια των μεταπολιτευτικών ψευδαισθήσεων.
Το Ποτάμι, ως κόμματων εκδοτών,  καναλιών και ως  ενδιάμεσος των διαπλεκόμενων, εύκολα αναγνωρίζεται.
Το ΚΚΕ της περιχαράκωσης και της αναγωγής της ζωής μας σε πολύ μακρινούς "νομοτελειακούς παραδείσους" το έχουμε, χρόνια τώρα , μάθει καλά.
Για το ΣΥΡΙΖΑ και τον πολιτικό αμοραλισμό του κου Τσίπρα πείσθηκε απόψε στο debate (ντιμπέϊτ) και ο πιο καλοπροαίρετος  τηλεθεατής! Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως ηγεσία , στη μνημονιακή του μετάλλαξη,  φαίνεται ολοκάθαρα  πως είναι  αλλεργικός στην αλήθεια!
Βέβαια το προεκλογικό επικοινωνιακό παιγνίδι θα παιχθεί σκληρά από την προπαγάνδα της Μέρκελ και των μεγαλοκαναλαρχών, αβαντάροντας το  γαϊτανάκι των μνημονιακών κομμάτων, που θα κληθεί να υπηρετήσει την Ευρωζωνική τοκογλυφία.
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι προφανές, πως είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που καταθέτει σύγχρονη εναλλακτική πρόταση, για το σήμερα και το αύριο της χώρας. Ως ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ αγωνιζόμαστε και ελπίζουμε, ότι  ο λαός  και η νεολαία μας θα γυρίσουν την πλάτη στους δυνάστες τους και αυτή τη φορά, όπως στις 5 Ιουλίου με το μεγάλο τους ΟΧΙ. Η μόνη σύγχρονη αριστερή-προοδευτική-πατριωτική δύναμη είναι το πλατύ Μέτωπο της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!
Συνεχίζουμε με συνέπεια τον αντιμνημονιακό αγώνα για την απαλλαγή μας απ' τα μνημόνια, την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, την επαναλειτουργία της δημοκρατίας και την επανεκκίνηση της οικονομίας μας, με εθνικό νόμισμα και παραγωγική ανασυγκρότηση! Με αυτά τα άμεσα προτάγματα καλούμε τους Αιτωλοακαρνάνες να αγωνιστούν μαζί μας και να μας στηρίξουν με την ψήφο τους στις 20 Σεπτέμβρη!,
Το γραφείο τύπου

Το μεγαλειώδες ΟΧΙ του λαού και της νεολαίας  απαιτεί δικαίωση του Θαν.Γαλατά
Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ο Ελληνικός λαός κλήθηκε, με διαδικασίες εξπρές, να αποφασίσει αν αποδέχεται την πρόταση Γιούνκερ.
Πρόταση-τελεσίγραφο η οποία συνιστούσε ένα νέο επαχθέστερο μνημόνιο, απαιτούσε πλήρη υποταγή στις απαιτήσεις των δανειστών και είχε μόνο τιμωρητικά χαρακτηριστικά.
Το “ΟΧΙ” του Ελληνικού λαού ήταν μια απάντηση απρόσμενα εκκωφαντική, υπερήφανη, με ταξικά και νεανικά χαρακτηριστικά.
-Οι κλειστές τράπεζες δεν πτόησαν τους Έλληνες πολίτες.
-Η κινδυνολογία των Ευρωπαίων αξιωματούχων, πως το δημοψήφισμα σημαίνει ναι ή όχι στο Ευρώ, τους άφησε αδιάφορους, αλλά και τους πείσμωσε.
-Η τρομοκρατία του ντόπιου κατεστημένου, σε αγαστή συνεργασία με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, πως επίκειται βιβλική καταστροφή με το “ΟΧΙ”, ενεργοποίησε τα πατριωτικά -προοδευτικά-αντιμνημονιακά αντανακλαστικά του Ελληνικού λαού.
Η καταστρατήγηση  του ΟΧΙ και η μετατροπή του εν μια νυκτί σε ΝΑΙ, εκ μέρους της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η τελική υπογραφή στην οβιδιακή της μεταμόρφωση και έβαλε, προσωρινά, τίτλους τέλους στις προσδοκίες της Ελληνικής κοινωνίας.
Φυσική συνέπεια ήταν η ψήφιση του 3ου μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων, οι οποίοι θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο τη θέση των εργαζομένων , θα εντείνουν τα φαινόμενα ανθρωπιστικής κρίσης, ενώ θα συνεχίζεται η κατάλυση κάθε έννοιας εθνικής  κυριαρχίας και η μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους.
Είναι όμως γελασμένοι όσοι νομίζουν πως ξεμπέρδεψαν με την ετυμηγορία της 5ης Ιουλίου του Ελληνικού λαού.
Το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε!
Θα βρίσκεται στη φλόγα, στη φωνή και στο υψωμένο χέρι της νεολαίας που αντιστέκεται.
Θα δίνει ελπίδα στον άνεργο.
Θα ρίχνει φως στα σκοτεινά δωμάτια των φτωχών νοικοκυριών.
Θα βρίσκεται εκεί όπου η κοινωνία ζει, αναπνέει και διεκδικεί.
Μέχρι την τελική δικαίωση.
Αυτό το ΟΧΙ καθοδηγεί, εμπνέει και δεσμεύει τη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
Θανάσης Γαλατάς 
υποψήφιος βουλευτής με τη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στην Αιτωλοακαρνανία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου