Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Προσκοπική Γιορτή στο Αγρίνιο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι Πρόσκοποι θα γιορτάσουν το τέλος μιας Προσκοπικής Περιόδου γεμάτης με περιπέτεια, γνώσεις και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους. Θα γιορτάσουν με το ξεχωριστό τρόπο που οι Πρόσκοποι ξέρουν και πραγματοποιούν εδώ και εκατό χρόνια από την ίδρυσή τους. 
Έτσι το Σαββάτο 16 Ιουνίου και ώρα 8:15 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν την  Πυρά Λήξης για την περίοδο 2011-2012, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου (κοντά στην είσοδο του Κηποθέατρου).
Κατά την διάρκεια της μικρής γιορτής θα παρουσιαστούν μικρά δρώμενα και τραγούδια από τα Λυκόπουλα και τους Προσκόπους και θα πραγματοποιηθεί συνοπτική προβολή με τις δράσεις της περιόδου που πέρασε και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη για την έναρξη των δράσεών τους και τον Ιούλιο για την θερινή κατασκήνωσή τους.
Με την ευκαιρία αυτή, τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι καθώς και το ενήλικο στελεχιακό δυναμικό των Προσκόπων του Αγρινίου, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να παραβρεθείτε στη μικρή γιορτή μας. Η  παρουσία σας, θα μας τιμήσει και θα μας γεμίσει χαρά.
Μετά το τέλος της Πυράς θα πραγματοποιηθεί “Barbeque party” για την ενίσχυση της θερινής Κατασκήνωσης

Με τιμή
Το 1ο Σύστημα Προσκόπων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου