Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Επιστολή του Βασίλη Σπυρόπουλου

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να απαντήσω στις συκοφαντίες και τη λασπολογία προς το πρόσωπό μου, που αδίκως μεταφέρθηκαν ως λεγόμενα τρίτων, από το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Κατσούλη. Οι δήθεν κατηγορίες για προσωπική μεθόδευση της προκήρυξης αναφορικά με το πρόγραμμα «Κοινωφελής Εργασία» πέφτουν στο κενό και αποδεικνύεται με τον πλέον τραγελαφικό τρόπο η πολιτική ένδεια του κ. Δημάρχου, ο οποίος αντί να ασχοληθεί με ποιο τρόπο θα απασχολήσει το εργατικό δυναμικό που θα έχει στη διάθεσή του, ψαρεύει σε θολά νερά δημιουργώντας εντυπώσεις προκειμένου να αποκτήσει άλλοθι για τις δικές του τραγικές ενέργειες στις οποίες προέβη παραμονές της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Και με αυτό εννοώ τις ενέργειες που έχουν να κάνουν με την νόμιμη άρνησή μου να παραδώσω στον κ. δήμαρχο τη λίστα επιτυχόντων πριν την επίσημη ανακοίνωσή της όπως αυστηρά προβλέπει το ΑΣΕΠ.
Μάλιστα είχε το πολιτικό θράσος να με κατηγορήσει ανοιχτά σε συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα, αφήνοντας άπαντες έκπληκτους για την ενέργειά του χωρίς να προβεί σε διασταύρωση των στοιχείων των οποίων ως λέγει του μετέφεραν με τη μορφή παραπόνων. Και αναρωτιέμαι ο κ. Δήμαρχος είναι υπεράνω του νόμου; ‘H μήπως λόγω του ότι δεν μπόρεσε να «ικανοποιήσει» αιτήματα εκείνων στους οποίους υποσχέθηκε μια θέση στα πεντάμηνα ρίχνει τώρα την ευθύνη σε εμένα αποποιούμενος τις δικές του ευθύνες;
Δυστυχώς κ. Δήμαρχε έχετε προβεί σε πολιτικά ατοπήματα που αναδεικνύουν για άλλη μια φορά τη θεσμική ανεπάρκειά σας ,η οποία έχει οδηγήσει την πόλη μας σε στασιμότητα και μαρασμό. Εγκλωβισμένος από κομματικούς δήθεν συμμάχους έχετε απολέσει την ανεξάρτητη πολιτική σας ταυτότητα με την οποία εκλεχτήκατε και με την οποία υποσχεθήκατε διαφάνεια και αξιοκρατία στους δημότες του Μεσολογγίου ψάχνοντας τώρα άλλοθι στο πρόσωπό μου.
Αναρωτιέμαι κ. Δήμαρχε δεν γνωρίζατε ότι την όλη διαδικασία του διαγωνισμού ανέλαβε η ΑΝΑΙΤ Α.Ε. ΟΤΑ, στην οποία είστε μέτοχος και στην οποία εργάζονται δύο δημοτικοί σας σύμβουλοι; Υπονοείτε ότι η εταιρεία σας μεθόδευσε και εν τέλει «μαγείρεψε» τα αποτελέσματα για δικό μου όφελος; Αν ναι, τότε οφείλετε επίσημα να καταθέσετε στοιχεία. Αν πάλι όχι, πρέπει να σιωπήσετε και να σταματήσετε να εκτίθεστε.
Προσωπικά όλο το υβρεολόγιο που χρησιμοποιείτε εναντίον μου και που - όπως μαθαίνω – συνεχίζετε να κάνετε, σας το επιστρέφω και σας υπόσχομαι ότι σαν Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα συμφέροντα της πόλης μου, όπως οφείλετε να κάνετε και εσείς εν όψει της ιδιότητάς σας. Εξάλλου, ο πολιτικός χρόνος σας τελειώνει αφού ο κόσμος του Μεσολογγίου βοά μιας και έχετε αποδειχτεί κατώτερος των περιστάσεων.



Ο Πρόεδρος του
Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι. Π. Μεσολογγίου
Σπυρόπουλος Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου