Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ

Το Σάββατο 9 Ιουνίου κλιμάκιο του Kινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επισκέφτηκαν χωριά της Ορεινής Τριχωνίδας, όπου συναντήθηκαν με υποστηρικτές του Κινήματος και συνομίλησαν με τους κατοίκους των χωριών.
Η περιοδεία στην Ορεινή Τριχωνίδα ολοκληρώθηκε με την ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Σταμάτη στο Θέρμο. Ο κ. Σταμάτης στην ομιλία του ανέπτυξε τους λόγους που το μνημόνιο και οι κύριοι υποστηρικτές του - Σαμαράς και Βενιζέλος - έχουν φέρει την Ελλάδα στο σημερινό αδιέξοδο, με την ανεργία να καλπάζει, την ύφεση  συνεχώς να αυξάνεται και την φορολογία να τσακίζει το εισόδημα των Ελλήνων, καθώς καλούνται να πληρώσουν πέντε και έξι φορές πάνω από τους φόρους που πλήρωναν τα προηγούμενα έτη.
Επίσης, εξήγησε πως η σωτηρία της χώρας μπορεί να γίνει μόνο εκτός μνημονίου και πως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι οι εγγυητές μιας αντιμνημονιακής οικουμενικής Κυβέρνησης Σωτηρίας της Χώρας μας.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σταμάτης ζήτησε από τους κατοίκους του Θέρμου να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον της Χώρας, το Αύριο και το Μέλλον των Παιδιών της Ελλάδας και να πουν το μεγάλο ΟΧΙ στο μνημόνιο, δίνοντας αυξημένη δύναμη στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Με Εκτίμηση

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου