Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Σε Αστακό , Μύτικα, Πλαγιά και Πάλαιρο , περιόδευσε την Κυριακή 10-6-2012 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε κεντρική εκδήλωση στην Βόνιτσα, όπου και παραβρέθηκε πλήθος πολιτών.
Στην εκδήλωση, παρέστησαν , μέλη της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι βουλευτές Θάνος Μωραίτης, Χρίστος Βερελής , Αγγελική Ρούσση , Γρηγόρης Τζαμαλής,  Ακριβή Κούκη ,και Γιώργος Κυριακόπουλος. Επίσης παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας Βασίλης Αντωνόπουλος ,καθώς και αρκετά τοπικά στελέχη από το χώρο της αυτοδιοίκησης.
Εξάλλου εχθές 11-6-2012 οι περιοδείες των κλιμακίων συνεχίστηκαν σε Νεοχώρι και Κατοχή.
Στις ημέρες που ακολουθούν , το ΠΑΣΟΚ , θα πυκνώσει τις περιοδείες του σε όλο τον νομό , ενώ θα πραγματοποιήσει και τρεις κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις – ομιλίες.
Η πρώτη θα γίνει την Τετάρτη 13-06-2012 , στην Ναύπακτο.
Η Δεύτερη την Πέμπτη 14-06-2012 , στο Μεσολόγγι.
Η Τρίτη την Παρασκευή 15-06-2012, στο Αγρίνιο , με κεντρικό ομιλητή, την εκπρόσωπο τύπου του κινήματος, Φώφη Γεννηματά.
Ο χρόνος μέχρι την ημέρα των εκλογών, είναι η ευκαιρία μας ως πολίτες , με υπευθυνότητα , ρεαλισμό και κριτικό πνεύμα, να υπερβούμε , τα στερεότυπα των ανέφικτων και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων.
Να μείνουμε απαθείς στις πολιτικές κολακείες, που σήμερα ηχούν ευχάριστα , αλλά στην πραγματικότητα , υποθηκεύουν τις θυσίες μας και ξοδεύουν τις ελπίδες μας.  
Η νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες , αλλά και η κρισιμότητα των περιστάσεων ,προϋποθέτει , υπεύθυνο, σαφή και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο.
Η έξοδος , από την κρίση , προϋποθέτει ,πολιτική και εθνική συνευθύνη, χρειάζεται κοινωνική συναίνεση και ένα νέο συμβόλαιο προόδου και αλλαγών , που θα οδηγήσει ,με ασφάλεια την Ελλάδα στο μέλλον και τους πολίτες της στην ευημερία.
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου