Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι δραστηριότητες του ΝΟΜ για το καλοκαίρι και όχι μόνο..



 Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου σας πληροφορεί ότι θα λειτουργήσει  τα παρακάτω τμήματα:

1)    Ακαδημία κολύμβησης στην θάλασσα.
Τα τμήματα θα λειτουργήσουν από την τέταρτη 28-6-12  στην θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας, στην εσωτερική πλευρά του δεξιού κυματοθραύστη. Θα δημιουργηθούν  τμήματα αρχαρίων (αναλόγως την δυνατότητα κάθε παιδιού) και αγωνιστικά για όσους  θέλουν να βελτιώσουν την κολυμβητική τους ικανότητα.
Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου θα συνεργαστεί με έμπειρο γυμναστή με ειδικότητα κολύμβησης και με πιστοποιημένο  ναυαγοσώστη.
Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, πρωινά ή απογευματινά και θα διαρκέσουν ως το τέλος Αυγούστου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ιατρική βεβαίωση και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης.
Οι μικροί κολυμβητές θα πρέπει να διαθέτουν γυαλιά κολύμβησης, σανίδα εκμάθησης, σωσίβιο (τουβλάκια), πετσέτα, καπέλο και μπλουζάκι. Τα παραπάνω υλικά μπορούν να τα προμηθευτούν από τα καταστήματα αθλητικών ειδών της πόλης μας. 
 Τα μεγαλύτερα παιδιά, μπορούν να ενταχθούν στην Ακαδημία Κολύμβησης. Εκεί, οι έμπειροι προπονητές θα μάθουν στους επίδοξους κολυμβητές όλα τα μυστικά της κολύμβησης. Με στόχο την εκμάθηση των τεσσάρων στύλ κολύμβησης θα παιδιά αθλούνται συστηματικά, ενώ ταυτόχρονα θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους. Επίσης θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί και παιδική ομάδα υδατοσφαίρισης.
  Πληροφορίες – Εγγραφές στα τηλ : 6982021585-6945543395-6948005534.
   
 2) Καγιάκ Ήρεμων Νερών.
Οι προπονήσεις γίνονται στην Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας, σε ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον και  όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει στο γυμναστήριο του Ν.Ο.Μ στο λιμάνι.
Προϋποθέσεις: α) Ηλικία: 8 - 10 χρονών, β) να γνωρίζει κολύμπι και γ)να έχει Ιατρική βεβαίωση.
 Για τους ενήλικες που θέλουν να απολαύσουν την βόλτα τους στον μοναδικό υδροβιότοπο της λιμνοθάλασσας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τουριστικά καγιάκ του ομίλου. (ειδικές τιμές σε ομάδες-συλλόγους). Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το συναρπαστικό άθλημα του Καγιάκ ήρεμων νερών μπορεί να επικοινωνήσει με τον προπονητή μας στο τηλ 6972215972.

 3)Υπό προϋποθέσεις θα λειτουργήσει  Σχολή Ιστιοπλοΐας Τριγώνου για σκάφη Όπτιμιστ (optimist)
Καλούμε τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν  το άθλημα της Ιστιοπλοΐας, το  αρμάτωμα του σκάφους, τους ναυτικούς κόμπους, τους Ιστιοπλοϊκούς κανονισμούς, τα μυστικά και τις τακτικές των αγώνων.
Προϋποθέσεις: α) Ηλικία: 8 - 10 χρονών, β) να γνωρίζει κολύμπι και γ) να έχει Ιατρική βεβαίωση. Πληροφορίες 6948005534.

   4) Σχολή  Ιστιοπλοΐας  Ανοικτής  Θαλάσσης (για ενήλικες)
  Η Σ.Ι.Α.Θ  λειτουργεί όλο το χρόνο προσφέροντας υψηλής ποιότητας μαθήματα ιστιοπλοΐας σε συνεργασία με έμπειρους ιστιοπλόους, μετεωρολόγους, ναυπηγούς κτλ. Ήδη η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΜ συμμετέχει σε αγώνες και σε ιστιοπλοϊκά ράλι. Πληροφορίες στο τηλ 6986174910
   
  Σας πληροφορούμε ότι ο Ν.Ο. Μεσολογγίου θα διοργανώσει το πρώτο Σαβ/Κυρ του Αυγούστου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε - Καγιάκ και τον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου για 3η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης, το σημαντικότερο γεγονός του αθλήματος  και από τις κορυφαίες ναυταθλητικές  εκδηλώσεις στην Δυτική Ελλάδα, επίσης η αγωνιστική ομάδα Ανοιχτής θαλάσσης του Ν.Ο.Μ θα συμμετάσχει τον Αύγουστο στη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 2012.
                                      


Με τιμή το Δ.Σ του Ν.Ο.Μεσολογγίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου