Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής για την συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Μετά τη νέα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, η συντονιστική επιτροπή αγώνα αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων. Συγκεκριμένα:
1.      Αύριο Τρίτη ξεκινά η ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών μέσω διαδικτύου. Παράλληλα μέλη της επιτροπής αγώνα το απόγευμα, ενημερώνουν και κινητοποιούν τους πολίτες των γειτονικών περιοχών. Στις 8μμ θα επιχειρηθεί συναυλία στην κεντρική πλατεία της πόλης.
2.      Την Τετάρτη στις 9πμ, ξεκινά η κατάληψη της Εφορείας Μεσολογγίου, ενώ φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση της Αθήνας.
3.       Ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου θα καταθέσει προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά των προβλεπόμενων ρυθμίσεων του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» για το ΤΕΙ Μεσολογγίου.
4.       Προετοιμάζεται νέα μεγάλη διαδήλωση στην Αθήνα, σε ημέρα που θα υποδειχθεί από τη συντονιστική επιτροπή αγώνα.
5.      Σε συνεργασία με τους σπουδαστές θα πραγματοποιείται σταδιακό κλείσιμο της εθνικής οδού.
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα καταγγέλλει τη χθεσινή ωμή χρήση αστυνομικής βίας, χαρακτηρίζει απολύτως ανακριβή την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας και δηλώνει πως η  επιχειρούμενη σήμερα προσπάθεια εκφοβισμού πολιτών θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σθεναρή στάση του δήμου και των φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου