Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Προώθηση προϊόντων στη Ρωσική αγορά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι. Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο και την Πανελλήνια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων διοργανώνει για πρώτη φορά στις 6 Απριλίου 2013 και ώρα 17:30 στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «Θεοξένια» στο Μεσολόγγι ημερίδα με θέμα «Προώθηση προϊόντων στη Ρωσική αγορά».
Πρόκειται για μια ημερίδα που ακολουθεί το Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Απριλίου 2013 στην Αθήνα και η οποία θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό αποσαφήνισης και κατανόησης της διαδικασίας των εξαγωγών, αλλά και του τρόπου λειτουργίας της ρωσικής  αγοράς εν γένει για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου.
Την ημερίδα θα πλαισιώνουν experts από τη Ρωσία, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Διευθυντής του «Moscow Investment & Export Promotion Agency» του Επιμελητηρίου της Μόσχας κ. Vardanyan Suren, ο Οικονομικός Διευθυντής της αλυσίδας supermarket “SPAR” κ. Sergey Iluha, ο Νομικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου της Μόσχας κ. Semenko, καθώς και εκπρόσωποι σούπερ- μάρκετ, εισαγωγείς και δημοσιογράφοι σε περιοδικά τροφίμων της Ρωσίας.
Η ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρήσεις που προωθούν ή σκέφτονται να προωθήσουν τα προϊόντα τους στη Ρωσική αγορά.




Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                            ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου