Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πρωτοβουλία καρναβαλιστών Μεσολογγίου

                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ακόμη καρναβάλι έφτασε στο τέλος του για την φετινή, εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, συνοδευόμενο από όλες τις αντίξοες συνθήκες της εποχής μας.
Στην ολοκλήρωσή του συνέβαλλαν οι χορηγοί και υποστηρικτές μας, που ακολουθούν, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

ΕΜΠΟΡ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, Καφετέρια ALPHA, Καφετέρια ΑΝΑΔΡΟΜΗ,
Καφετέρια ΑTLANTIS, Καφετέρια STATUS, Καφετέρια ΒΥΡΩΝΑΣ, Καφετέρια ATEMOYA,
Καφετέρια ΡΟΔΟΝ, Καφετέρια ALEGRIA, Καφετέρια KOXΛΙΑΣ, ΚΑΒΑ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,
ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ΧΑΤΖΗ ΑΡΕΤΗ,  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ,
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗΣ, ΚΙΝΗΜΑΤ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ, Κρεπερί CREPAΛΗ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΣΑΒΕΤΗΣ,  YACHT-ΛΙΜΑΝΙ

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου αλλά και όσους βοήθησαν με την συμμετοχή και παρουσία τους στις φετινές εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Προγράμματος.
 Συνεχίζουμε ολοταχώς για το 30ο Επετειακό Καρναβάλι Μεσολογγίου και καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς και παλαιούς καρναβαλιστές που απέχουν τα τελευταία χρόνια, να συνδράμουμε όλοι μαζί για την πραγματοποίηση του καλύτερου Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού!
 Το Μεσολογγίτικο Καρναβάλι είναι πλέον ένας Θεσμός που οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανό. Σε εποχές κρίσης όπως αυτή που διανύουμε η προσωπική προσπάθεια τόσων ανθρώπων να πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι Μεσολογγίου 2013, πρέπει να χαιρετίζεται με σεβασμό και αγάπη και να τυγχάνει καλύτερης μεταχείρισης από Φορείς, Δήμο, επιχειρήσεις αλλά και απλούς πολίτες.
Αφήνοντας ένα ένα  τα δρώμενα της περιοχής μας να σβήσουν θα σβήσει και η Νεολαία μας αφού δίχως να έχει τρόπους να εκτονωθεί θα οδηγηθεί σε λάθους δρόμους. Ας αναθεωρήσουμε λοιπόν όλοι μαζί τον λόγο ύπαρξης του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ και ας το κάνουμε όσο καλύτερο μπορούμε!

Τέλος δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση, υποστήριξη και συμμετοχή μας στον αγώνα της πόλης μας για ΤΕΙ και ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, για να μην συνεχιστεί η υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της ζωής μας καθώς και η υποβάθμιση του τόπου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου