Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο τύπου Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου


Αρ. Πρωτ.: 1
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 23/10/2015


Συνάντηση πραγματοποίησαν τα μέλη του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου με τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Φορέα Φ.Δ./Λ.Μ. ο Πρόεδρός του, κ. Φώτης Περγαντής, ο Περιβαλλοντολόγος και Συντονιστής του Φ.Δ/Λ.Μ, κ. Γιάννης Σελιμάς και η Γεωλόγος, κ. Μαλβίνα Καρανίκα, ενώ εκ μέρους του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης παρευρέθηκαν ο Υπεύθυνος του Γραφείου, κ. Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και τα μέλη κ. Γιώργος Κασσαβέτης και ο κ. Θεμιστοκλής Μούρκας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διενεργήθηκε, αναπτύχθηκαν και από τις δύο πλευρές ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τον τουρισμό, οι οποίες είχαν ως κοινή διαπίστωση ότι η πολυπόθητη τουριστική ανάπτυξη θα μπορέσει να διεκδικηθεί μονάχα μέσα από την οικοδόμηση ουσιαστικής συνεργασίας και την υιοθέτηση κοινής πορείας πλεύσης.
Ο κ. Πασιόπουλος, έλαβε πρώτος τον λόγο, αναγνωρίζοντας, μεταξύ άλλων, την σπουδαιότητα της πολυετούς δράσης του Φορέα Διαχείρισης. Τόνισε δε και ο ίδιος την σημασία θεμελίωσης συνεργασίας των δύο φορέων, προς την κατεύθυνση της σωστής τουριστικής αναβάθμισης της περιοχής και της αξιοποίησης του φυσικού αυτού πλούτου, που λέγεται «Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου», γεγονός που βρήκε απόλυτα σύμφωνο και τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης.
Ο κ. Περγαντής ενημέρωσε, εν συνεχεία, τα μέλη του Γραφείου σχετικά με τα έργα και τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Φορέας, αλλά και για εκείνες που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Ολοκληρώνοντας την συνάντηση ξενάγησε τα μέλη του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης στις εγκαταστάσεις του Φορέα, ενώ δεσμεύτηκε στην διατήρηση συχνής επικοινωνίας μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου