Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου

ΘΕΜΑ : ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 16 του  νόμου 4177/2013, τα καταστήματα κάθε είδους και ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων, μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013, πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2013.
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου  έχει λάβει απόφαση και προτείνει να μην ανοίξουν τα καταστήματα του Μεσολογγίου αυτή την Κυριακή και καλεί όλους τους Μεσολογγίτες έμπορους να συνταχτούν με την παραπάνω απόφαση και να περιφρουρήσουν την Κυριακάτικη αργία.
Εάν ανοίξουμε αυτή την Κυριακή, τότε είναι βέβαιο πως το μήνυμα που θα εκλάβει η κυβέρνηση και οι πολυεθνικές που βρίσκονται πίσω από αυτές τις αποφάσεις, είναι πως με ευκολία θα μπορέσουν να απελευθερώσουν στο άμεσο μέλλον και τις υπόλοιπες Κυριακές του χρόνου με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική ψυχολογική, σωματική και οικονομική εξόντωση μας.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε την αποφασιστικότητα μας ενάντια στο μέλλον που προδιαγράφουν για εμάς. Ένα μέλλον ζοφερό που περιλαμβάνει κλείσιμο καταστημάτων και χιλιάδες άνεργους εμπόρους. Θα τους αφήσουμε?
Παρακαλούμε τους συνάδελφους να δείξουν άμεσα την αντίθεση τους, παραμένοντας κλειστά την Κυριακή και κολλώντας στην βιτρίνα τους, την συνοδευτική αφίσα που θα μοιραστεί.»

Για το Δ.Σ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                             ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου