Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Επιστολή διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του γραφείου ΕΛΤΑ στο Ευηνοχώρι


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013
Δελτίο Τύπου

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ Α.Ε., Κωστή Μελαχροινό, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή το «λουκέτο» στο κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Ευηνοχώρι της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Πρόκειται για ένα γραφείο το οποίο εξυπηρετεί περισσότερους από 8.000 μόνιμους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, με τους περισσότερους να είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, με δυσκολία σε αρκετές περιπτώσεις στην μετακίνηση, όπως επισημαίνει ο Περιφερειάρχης.
Ο Απόστολος Κατσιφάρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων, δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό τους και ζητά να εισακουστεί και να γίνει δεκτό το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και τελικά να μην κλείσει το συγκεκριμένο κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Ευηνοχώρι της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Ολόκληρη η επιστολή αναφέρει:
«Κύριε πρόεδρε,
Η κρίση που μαστίζει την τελευταία τριετία τη χώρα μας έχει πλέον επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Η φημολογία που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες για «λουκέτο» σε 80 καταστήματα και τη μετατροπή μερικών εξ αυτών σε πρακτορεία, έγινε πραγματικότητα.
Ανάμεσα σε αυτά είναι και το γραφείο των ΕΛΤΑ στο Ευηνοχώρι της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Το τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ στο Ευηνοχώρι εξυπηρετεί περισσότερους από 8.000 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν σοβαρότατα προβλήματα από την κατάργηση και οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό είναι αγρότες και συνταξιούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου