Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Διακρίσεων συνέχεια για την αθλήτρια του ΝΟΜ , Αθηνάς Κέκελου






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η αθλήτρια μας Αθηνά Κέκελου το Σαβ-Κυρ 2-3 Νοεμβρίου, έλαβε μέρος στους                 15ους «Κορίσσιους» διασυλλογικούς αγώνες κανόε –καγιάκ ήρεμων νερών που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων (www.nox.gr) σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.
Οι αγώνες έγιναν στην λίμνη Κουρνά του Νομού Χανίων, η διοργάνωση ήταν άψογη, οι αγώνες διεξήχθησαν σε ιδανικές συνθήκες, οι χορηγοί και η πολιτεία ήταν παρόν! Συμμετείχαν 12 σωματεία με 150 περίπου αθλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η Αθηνά αγωνίστηκε με την αφρόκρεμα του αθλήματος, στα 3000μ Κορασίδων, στα 200μ Κορασίδων και στα 200μ Νεανίδων.
Από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι αντίπαλος της ήταν  μόνο το χρονόμετρο, αφού όπου αγωνίστηκε πήρε την πρώτη θέση και φυσικά το χρυσό μετάλλιο !
Τονίζουμε ότι η αθλήτρια μας συμμετείχε με δικά της έξοδα στους  αγώνες, φυσικά η οικογένεια της  είναι δίπλα της και την υποστηρίζει. Η προπόνηση της εποπτεύεται από τον φίλο του Ν.Ο. Μεσολογγίου, Ιταλό προπονητή franco Crotse.
Ο συνδυασμός του ιδανικού θαλάσσιου προπονητικού μας πεδίου, η υποστήριξη από την οικογένεια, η αγάπη για τον αθλητισμό, η απουσία  επαγγελματιών  παραγόντων, χωρίς  σκοπιμότητες , καθώς επίσης και η στήριξη του Ν.Ο. Μεσολογγίου με την κάλου επίπεδου υλικοτεχνική  υποδομή (λεμβαρχείο με ικανό αριθμό σκαφών, γυμναστήριο, προπονητή – γυμναστή  κ.τ.λ) μπορούν να παράγουν υψηλού επιπέδου αθλητισμό με μικρό κόστος.
Το διοικητικό συμβούλιο του Ν.Ο. Μεσολογγίου της εύχεται πάντα επιτυχίες, υγεία και να είναι σίγουρη ότι θα είμαστε πάντα δίπλα της.

Για το Δ.Σ του Ν.Ο.Μεσολογγίου
Κοτσίρης Γεράσιμος  Έφορος Καγιάκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου