Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος "Το Αιτωλικό"

Η Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού - Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό"  συνεισφέρει στην οικονομική ενίσχυση  της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκατάστασης Ανάπηρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ - Παράρτημα Αγρινίου)
http://www.elepap.gr
παρουσιάζοντας το έργο    "Στάχτη στα Μάτια"  στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 ώρα 8.00 μ.μ.
Γενική Είσοδος: 4¤
Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στην    Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) Παράρτημα Αγρινίου, για ενίσχυση των σκοπών της.
Δείτε τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου εδώ: https://www.facebook.com/elepap.agrinioy?fref=ts
Η ΕΛΕΠΑΠ έχει ανάγκη, τώρα, περισσότερο από ποτέ, τη στήριξη και την αγάπη των πιστών φίλων, προκειμένου να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της αποκατάστασης των παιδιών με αναπηρίες.
Το μεγαλύτερο μέρος του έργου της ΕΛΕΠΑΠ (57%) στηρίζεται στις ευγενικές χορηγίες και πολύτιμες δωρεές εταιρειών και ιδιωτών με μεγάλη κοινωνική ευαισθησία, έσοδα από κοινωνικές εκδηλώσεις, κληροδοτήματα και συνδρομές μελών. Πολύ σημαντικά προγράμματα αποκατάστασης στηρίζονται στην προσφορά όλων εκείνων που είναι αρωγοί της προσπάθειάς αυτής.
Όλοι μπορούν να δείξουν την αγάπη τους σΆ ένα παιδί με αναπηρία και να το βοηθήσουν να κάνει ένα ακόμα βήμα ζωής.
Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος
"Το Αιτωλικό"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου