Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Απολογισμός του 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2013

Μεσολόγγι 04-07-2013

Το 2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου πέρασε ήδη στην ιστορία ως ένα απόλυτα επιτυχημένο, καλλιτεχνικό γεγονός, που βάζει την "σφραγίδα" του ως ένας σημαντικός φωτογραφικός θεσμός για ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα !!!
Οι επιτυχημένες εκθέσεις των Φωτογραφικών Λεσχών, οι καταξιωμένοι φωτογράφοι που παρουσίασαν τη δουλειά τους, η θετική αποδοχή που είχε από το κοινό της πόλης μας και οι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν στο Μεσολόγγι, έδειξαν ενθουσιασμένοι από την σπουδαία δουλειά που έγινε από τα μέλη της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ.
"Κάθε χρόνο και καλύτερα" είναι το σύνθημα για την ομάδα και τους φίλους της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ετοιμάσουν οργανωτικά τη φετινή Γιορτή της Φωτογραφίας στον πανέμορφο τόπο μας!!!
Συγχαρητήρια στον ιδρυτή του Φεστιβάλ, Βασίλη Αρτίκο, στα μέλη της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ. στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, στο 2/39 Σύνταγμα, στους χορηγούς, στα καταστήματα που φιλοξένησαν τις παράλληλες εκθέσεις, στους υπευθύνους των εκθεσιακών χώρων και των μουσείων, στα ξενοδοχεία, στα εστιατόρια, στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και το κοινό της περιοχής που επισκέφθηκε τις φωτογραφικές εκθέσεις!!!
Οι τρεις εκθεσιακοί χώροι στο Τρικούπειο που φιλοξενούν φωτογραφίες του φωτογράφου Κώστα Μπαλάφα από το Μουσείο Μπενάκη, μετά την μεγάλη προσέλευση του κοινού θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 20 Ιουλίου 2013!
Περιλαμβάνονται οι θεματικές εκθέσεις:
1.       «Φωτογραφικές μνήμες από την σύγχρονη Ελλάδα»
2.       «Φωτογραφικό οδοιπορικό στο Άγιο Όρος, 1996-2001»
3.      «Το πανηγύρι του Αι -Συμιού» με επιπλέον φωτογραφίες από την ιδιωτική συλλογή  του κ. Ν. Ε. Τόλη και του μουσείου «ΔΙΕΞΟΔΟΣ»,
στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, έως και το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013.
Ώρες επισκέψεων καθημερινά: 7-9 μ.μ.
Επίσης, η Έκθεση Φωτογραφίας στο Μουσείο «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» του φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσήνη, με τίτλο "ΛΙΒΥΗ : ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ - Ο πόλεμος των ατάκτων" παρατάθηκε για δύο ακόμη εβδομάδες!  Η έκθεση θα είναι ανοικτή κατά τις ώρες και μέρες λειτουργίας του μουσείου.
Μπράβο σε όλους για την διοργάνωση του Φεστιβάλ, για τις χαρές και τις όμορφες εικόνες που μας πρόσφεραν και ευχόμαστε του χρόνου το 3ο Φεστιβάλ να είναι εξίσου επιτυχημένο και για μια ακόμη φορά να συμβάλει στην ανάδειξη και την προβολή της όμορφης περιοχής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου