Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Δελτίο τύπου Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νιας

                                            
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο συνέδριο της Ν.Δ , οροθετήθηκε από τον πρόεδρό της κ. Σαμαρά , αλλά και από τον κ. Βορίδη κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο , η πολιτική Γεωγραφία της νέας Ελλάδας, που οραματίζονται.
Είναι η Ελλάδα , που ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βορίδης , φιλοδοξούν να δημιουργηθεί , μέσα από μια ιδεολογική σύγκρουση , όπου οι ιδέες της δεξιάς , θα ξαναγίνουν κυρίαρχες.
Σε αυτή τη νέα Ελλάδα , των δεξιών αντιλήψεων, η κοινωνική δικαιοσύνη , οι δημοκρατικές ελευθερίες , η κοινωνική απελευθέρωση και η αναδιανομή του εισοδήματος , υπέρ των μισθωτών , των συνταξιούχων και των αγροτών , είναι καταστροφικές και όσοι τις υπηρέτησαν εχθροί.
Σε αυτή τη νέα Ελλάδα που οραματίζεται η δεξιά παράταξη του κ. Σαμαρά και του κ. Βορίδη, οι δημοκρατικές αρχές και η αποφασιστικότητα για αλλαγές , συμπυκνώνονται στο μαύρο της δημόσιας τηλεόρασης και στην σιωπή της δημόσιας ραδιοφωνίας.
ΜΑΥΡΟ και ΣΙΩΠΗ.
Αντίθετα η Δημοκρατική Παράταξη, οραματίζεται και υπηρετεί διαχρονικά , την Ελλάδα της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ισότητας , των δικαιωμάτων και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Την Ελλάδα των ευκαιριών και της ελπίδας.
Την Ελλάδα των προοδευτικών αλλαγών και της συμμετοχής.
Την Ελλάδα του διαλόγου και της συναίνεσης.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου