Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Συνέδριο της Ελαιοτεχνία 2014


Συνέδριο της Ελαιοτεχνία 2014: 3ο Συνέδριο ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες

Στο συνέδριο  θα παρουσιαστούν προτάσεις όπως καλλιέργειες για στέβια, ιπποφαές, blueberry, goji berry, μύρτιλο, aloe vera, ροδιές, τρούφα, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, βιοκαύσιμα, πέλετς (pellets), αγριαγκινάρα, βελανιδιές, σαλιγκαροτροφία, σμέουρα, μύρτιλο, βατόμουρο, αρόνια, θερμοκήπια και σπόρους, λουλούδια, κ.ά.   www.agrorama.com

Το συνέδριο θα λάβει χώρα από 15 έως 16 Σεπτεμβρίου 2013, Ξενοδοχείο Athens Plaza, Σύνταγμα-Αθήνα

Κατά τις μέρες λειτουργίας του συνεδρίου ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες”, έμπειροι επιχειρηματίες από τους παραπάνω κλάδους, έμπειροι καλλιεργητές, θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους. Νέοι αλλά και υπάρχοντες αγρότες που αναζητούν δυναμικές αναδιαρθρώσεις καλλιεργειών, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση θα είναι οι σύνεδροι που θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και τελικά την επένδυσή τους σε κάποιο από τους κλάδους καλλιέργειας. Γι’ αυτό θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία σας. Μέσα από αυτήν την εκδήλωση θα αντλήσετε γνώσεις για άμεση εφαρμογή στην δική σας δουλειά.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για να ενημερωθείτε από ειδικούς με προτάσεις σχετικές με νέες-καινοτόμες καλλιέργειες. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία, παραγωγό, ιδιώτη που αναζητεί νέες μορφές επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα. Μέσα από αυτό θα ανοίξει μια καινούργια προοπτική για επαγγελματική ανέλιξη. Θα ακούσετε νέες προτάσεις για άμεση εφαρμογή στην δική σας επιχείρηση. Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ/ημέρα (10:00 πμ – 20:00 μμ)
Δείτε το πρόγραμμα των ομιλιών του ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ συνεδρίου εδώ: http://agrorama.com/πρόγραμμα/

Δηλώστε σήμερα την συμμετοχή σας στο:

Για πληροφορίες: Τηλ.: 210 7568888  info@eleotexnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου