Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Μεγάλη συμμετοχή παιδιών στα τμήματα κολύμβησης του Γ. Ο. Μεσολογγίου!


Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών  όλων των ηλικιών, ξεκίνησαν στις αρχές  Ιουλίου τα μαθήματα της Κολυμβητικής Ακαδημίας του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου, στην πισίνα του καταστήματος "Ζ PLAZ" στο δασάκι λιμανιού. Περίπου εβδομήντα (70) μικρά παιδιά, ηλικίας από 5 έως 14 ετών δίνουν το παρόν Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη και διδάσκονται κολύμβηση (επίπλευση και αγωνιστικά στυλ) χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και την κολυμβητική τους ικανότητα.
Η διδασκαλία γίνεται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση και προπονητική εμπειρία στην κολύμβηση μικρών ηλικιών οι οποίοι είναι:
* Δάβουλου Γιώτα: Κ.Φ.Α. και προπονήτρια κολύμβησης μικρών ηλικιών.
* Νικολόπουλος Ερωτόκριτος: Κ.Φ.Α. , επί χρόνια προπονητής κολύμβησης υδατοσφαίρισης, ο οποίος ως Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας οργάνωσε και παράλληλα επιβλέπει καθημερινά την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος.
Οι στόχοι της Ακαδημίας Κολύμβησης - Υδατοσφαίρισης είναι:
        1. Να μάθουν τα μικρά παιδιά να κολυμπούν με ασφάλεια (επίπλευση).
        2. Να διδαχθούν και να αφομοιώσουν τα αγωνιστικά στυλ κολύμβησης(ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα) και αργότερα την τεχνική της υδατοσφαίρισης.
        3. Να ενταχθούν σταδιακά σε αγωνιστικές ομάδες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.  Να αναφέρουμε εδώ την ασφάλεια που προσφέρεται στα παιδιά που συμμετέχουν με την καθημερινή παρουσία πτυχιούχου-πιστοποιημένου ναυαγοσώστη, την ύπαρξη φαρμακείου και τη απόλυτη καθαρότητα και υγιεινή της πισίνας και των βοηθητικών χώρων. Εδώ, να τονίσουμε ότι η καταλληλότητα του νερού της πισίνας ελέγχεται και πιστοποιείται καθημερινά.
Επίσης, να δώσουμε συγχαρητήρια  στα μέλη της Διοίκησης του Γ.Ο.Μ. που υποστήριξαν την δημιουργία της συγκεκριμένης Ακαδημίας, καθώς και στους ιδιοκτήτες του καταστήματος "Z PLAZ"  κ. Κοντογιώργο Νικόλαο και κ. Κοτσίρα Κων/νο, για την δωρεάν παραχώρηση της πισίνας και την βοήθειά τους σε αθλητικό εξοπλισμό.
 Όπως προαναφέραμε τα μαθήματα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη πρωινές ώρες και θα διαρκέσουν μέχρι και τέλος Αυγούστου. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά.  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :  Νικολόπουλος Ερωτόκριτος 6944141017 & Δάβουλου Γιώτα 6977083274.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου