Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ανοιχτή πρόσκληση της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας .

Συμπολίτες!
Εγκαίρως είχαμε προειδοποιήσει ότι η πολιτική της κυβέρνησης θα οδηγήσει στο να έχουμε το Σεπτέμβριο ένα σχολείο εντελώς διαφορετικό από αυτό που αφήσαμε τον Ιούνιο. Ήδη ανακοινώθηκαν μέτρα που καταργούν ειδικότητες και στέλνουν στη διαθεσιμότητα και τελικά στην απόλυση χιλιάδες συναδέλφους εκπαιδευτικούς. Στρέφουν όμως και τους μαθητές μας σε ιδιωτικές σχολές ώστε να εκπαιδευτούν και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους για επαγγελματική αποκατάσταση.
Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση στοχοποίησε με πανομοιότυπο τρόπο χιλιάδες εργαζόμενους σε άλλους χώρους, όπως η τοπική αυτοδιοίκηση, η υγεία κλπ, δείχνοντας σε όλους τους Έλληνες ότι κανείς δεν πρέπει πλέον να αισθάνεται εργασιακά ασφαλής.
Στο πλαίσιο δράσεων που αποφασίστηκαν σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, καλούμε σε κοινή σύσκεψη την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και ώρα 20:45 στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, τους συλλόγους εργαζομένων του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου, Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου και γενικά όλους τους συλλόγους εργαζομένων στον δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ώστε να συζητήσουμε τρόπους αντίδρασης στις αποφάσεις που καταστρέφουν το μέλλον των οικογενειών μας.
Αυτή η πολιτική δεν πρέπει να περάσει!
Οφείλουμε και πρέπει να αντιδράσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου