Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014

Μεσολόγγι 17-7-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εντείνονται οι “πληροφορίες” και οι “διαρροές” ορισμένων προς τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του Νομού για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις μελλοντικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Θέλαμε για μια ακόμη φορά να επισημάνουμε ότι οι όποιες αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα ληφθούν συντεταγμένα και στα πλαίσια της αυτοδιοικητικής του αντίληψης που αυτός έχει και όχι ενδεχομένως στην βάση που παράγοντες, πρώην και νυν, σε προσωπικό επίπεδο επιδιώκουν.
Άλλωστε υπάρχουν ικανά αυτοδιοικητικά στελέχη και ενεργοί πολίτες που αναδείχτηκαν, όχι μόνο μέσα από το κίνημα της αυτοδιοίκησης αλλά και τα κάθε είδους κινήματα πόλης και υπαίθρου, που είναι εις θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας για κοινωνική και πολιτική ανατροπή και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται και εγγυάται ότι θα κάνει πράξη. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι καθαρά πολιτική.
Στη βάση των παραπάνω οι όποιες αποφάσεις ληφθούν, θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο και τόπο με απόλυτα διαφανή και δημοκρατικό τρόπο.
Το Γραφείο Τύπου
της Οργάνωσης Μελών
του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου