Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει την οδική ασφάλεια των πολιτών

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014
Δελτίο Τύπου

Σημαντικά έργα, τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας των πολιτών, εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κατά τη δεύτερη συνεδρίαση στη νέα χρονιά, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.
Συγκεκριμένα ιδιαίτερης σημασίας είναι η έγκριση δημοπράτησης έργων που αφορούν την συντήρηση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και ειδικότερα:
- Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση οδικού Επαρχιακού δικτύου βορείου τμήματος Ν. Ηλείας, έτους 2013», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ με ΦΠΑ.
- Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση οδικού Επαρχιακού δικτύου νοτίου τμήματος Ν. Ηλείας, έτους 2013», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με ΦΠΑ.
- Έγκριση δημοπράτησης, κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Οριζόντια & Κατακόρυφη σήμανση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ με ΦΠΑ.
- Έγκριση δημοπράτησης , κατάρτιση όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή φατνών και καθαρισμός στο χείμαρρο Λατίφι στο Παλούκι Αμαλιάδας», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με ΦΠΑ.
«Με κάθε τρόπο και μέσο προσπαθούμε, εν μέσω δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας συμπληρώνοντας πως «στόχος μας είναι να άρουμε την επικινδυνότητα για τους πολίτες της Περιφέρειάς μας».
«Με τις εργολαβίες που εκτελούνται, με αυτές που δημοπρατούμε και με αυτές που πρόκειται να δημοπρατήσουμε σύντομα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την οδική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου