Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου
Τη Δευτέρα η διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον Απολογισμό 2013 και το ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης 2014

Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, με κύρια θέματα την παρουσίαση του Απολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το 2013 και την έγκριση του ετήσιου Προγράμματος Δράσης για το 2014.
Συγκεκριμένα, στις 3 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η ειδική δημόσια συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα συζήτησης «Απολογισμός πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Ελλάδας έτους 2013».
Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Καρπέτας, η 3η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί και αυτή, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 5 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).
Το ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα παρουσιαστεί σε αυτή τη συνεδρίαση, αποτελεί ένα υποσύνολο του τριετούς στρατηγικού σχεδιασμού της Π.Δ.Ε., περιλαμβάνει τα έργα και τις δράσεις που έχουν ήδη ενταχθεί σε Συλλογικές αποφάσεις της Περιφέρειας με προηγούμενες αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και εκτελούνται από υπηρεσίες της Περιφέρειας, τόσο ως τελικοί Δικαιούχοι όσο και ως φορείς υλοποίησης, καθώς και προτάσεις των υπηρεσιών για την υλοποίηση νέων έργων-δράσεων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της 3ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι:
1. Έγκριση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2014 (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας Γεώργιος Αγγελόπουλος).
2. Έγκριση της διεξαγωγής της Συνεδρίασης του Πολιτικού Γραφείου της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR στην Πάτρα, 13 και 14 Μαρτίου 2014 και την ανάθεση της διοργάνωσης στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας Γεώργιος Αγγελόπουλος).
3. Έγκριση τρόπου διεξαγωγής δημοπρασίας έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας με ανοικτή δημοπρασία σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. α του Ν. 3669/2008 (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλειος Αντωνόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου