Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας στις 6-2-13 και η απάντηση της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Συνεδρίασε στις 6-2-2013 η Λιμενική Επιτροπή Αιτωλ/νίας και μεταξύ άλλων έλαβε ΟΜΟΦΩΝΑ τις παρακάτω αποφάσεις:
 1. Το επόμενο χρονικό διάστημα και προκειμένου να υπάρξει απόλυτος συγχρονισμός όλων των φορέων για την καλύτερη σύνδεση του Μεσολογγίου με τα Ιόνια Νησιά, να πραγματοποιηθεί σύσκεψη Δήμου, Λιμενικού Ταμείου, Λιμεναρχείου και πλοιοκτήτριας εταιρείας για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών στο λιμάνι Μεσολογγίου με σκοπό την καλύτερη υποδοχή και την βέλτιστη λειτουργία της εγκριθείσας ακτοπλοϊκής σύνδεσης Μεσολογγίου - Κεφαλονιάς - Ιθάκης.
2. Να προχωρήσει σε επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για τον τουριστικό λιμένα Ναυπάκτου, αφού επικαιροποιηθεί η υπάρχουσα μελέτη, μετά από σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Τουρισμού και σύμφωνη γνώμη του Δήμου Ναυπακτίας.
 3. Να προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες κατά του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου για τα όσα συκοφαντικά και ανώνυμα δημοσιεύματα έχει δημοσιοποιήσει κατά του Προέδρου και των μελών της Λιμενικής Επιτροπής.
4. Να ενισχύσει και να υποστηρίξει οικονομικά τις δράσεις του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μεσολογγίου καθώς και της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλ/νίας – ΕΨΥΠΕΑ. 5. Να συνδιοργανώσει με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών το 25ο Διεθνές Ράλι Ιονίου, αρχές Αυγούστου του 2013, στο οποίο θα συμμετάσχουν και θα διαμείνουν στο Μεσολόγγι το 2ήμερο 5 και 6 Αυγούστου 2013 ογδόντα (80) ιστιοπλοϊκά σκάφη, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο εξωστρεφείς δράσεις της Λιμενικής Επιτροπής προς όφελος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. 6. Όρισε εκπροσώπους στις Επιτροπές Χαρακτηρισμού Παραλιών ως πολυσύχναστες για την καλοκαιρινή περίοδο.
 7. Ενέκρινε παραχωρήσεις χώρων και αδειοδοτήσεις αρμοδιότητας Χερσαίας Ζώνης Λιμένων Αιτωλ/νίας καθώς και τις τρέχουσες δαπάνες του Ταμείου.

                         Από τη Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας                                   Ανακοίνωση του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Ψηφίστε Πάνο , λεφτά υπάρχουν!...

Είδαμε τις ομόφωνες αποφάσεις της Λιμενικής Επιτροπής και τρομάξαμε… πακτωλός χρημάτων !!

Ελάχιστες μέρες πριν την οριστική τακτοποίηση ( αναμένεται ΦΕΚ) του Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας , σπεύδει ο Μέγας πρόεδρος να προκαταλάβει τους πάντες στην Ναυπακτία. Σπεύδει να επαναπροκηρύξει την Μαρίνα Ναυπάκτου, αφού τα πήγε θαυμάσια μέχρι τώρα με την Μαρίνα Μεσολογγίου!! Δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει και η Μαρίνα η ….Σαλονικιά. Επιπλέον προκαταλαμβάνει την νέα διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας με τον ηλεκτροφωτισμό του λιμένος. Προηγήθηκε ο ηλεκτροφωτισμός του Μύτικα ( 4- 5 χιλάρικα εκεί) χωρίς να έχει συνεισφέρει ούτε ένα euro ο Μύτικας στο Λ.Τ κατά το κοινώς λεγόμενο. Σπεύδει να χρηματοδοτήσει κοινωνικά παντοπωλεία στο Δήμο Μεσολογγίου καθώς και ψυχοθεραπείες παιδιών και εφήβων για «πόντους» στην Δημοτική κονίστρα. Πότε? Όταν του επισημάναμε ότι απέτυχε παταγωδώς ως υποψήφιος Βουλευτής!! Σπεύδει ως συνδιοργανωτής στο 25ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό ράλι Ιονίου. Ρε πανούλη συνδιοργανωτές πάντοτε είναι οι Πατρινοί (ΙΟΠ) και οι Κερκυραίοι (ΙΟΚ) , όλοι οι άλλοι είμαστε σταθμοί συμβάλουμε αναλόγως και πρωτίστως οι Δήμοι και οι τοπικοί Ναυτικοί – Ιστιοπλοϊκοί Όμιλοι. Βιάστηκες να βγεις στα ανοιχτά με ναύαρχο τον Τσιχριτζή… Σου είπαμε ότι δεν τα καταφέρνεις και μας δικαιώνεις! Καλέσαμε και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να σε εγκαλέσουν στην τάξη, μπας και σε προστατεύσουν… πως την πατάς έτσι την ώρα που η Λιμενική σου Επιτροπή βρίσκεται υπ΄ατμόν!.. μήπως προσπαθείς να δεσμεύσεις τους επόμενους γενικώς?
 Όσο ήσουν υπαρχηγός του Σταράμου κράταγες το Λ.Τ εσωστρεφές !! Ποτέ μέχρι τώρα , σε όλες τις εκδηλώσεις μας (Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 2 φορές, Διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ 3 φορές, Πανελλήνια πρωταθλήματα κανόε-καγιάκ 3 φορές κ.α ) δεν σε είδαμε ούτε ως αρωγό, ούτε στις απονομές για … το photo opportunity ως κλασικός οπορτουνίστας*.
 *συμμόρφωση προς την αστική νομιμότητα (με μαρξιστικούς όρους), άρα η εγκατάλειψη της επανάστασης (με μαρξιστικούς όρους)

                            Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου