Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Περί ραπίσματος (κόλαφος) και άλλων τινών ….


Ανακοίνωση του Ν.Ο.Μεσολογγίου
Περί ραπίσματος (κόλαφος) και άλλων τινών ….

Στο λιμάνι Μεσολογγίου η παρανομία συνεχίζεται (παράνομη είσπραξη τελών ελλιμενισμού στη λεγόμενη «μαρίνα» 1.500.000 euro κατ’ εκτίμηση ) με την ανοχή και την ανικανότητα (θέλουμε να πιστεύουμε ! ) της Λιμενικής Επιτροπής. Η παρανομία αυτή δυσφημεί το Μεσολόγγι και η δυσφήμηση αυτή εξαπλώνεται σαν καταιγίδα μέσω διαδικτύου.  Ενόψει της σύνδεσης ( οι ενέργειες έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό) φαίνονται οι αδυναμίες του λιμανιού μας. Μια εικόνα τεταρτοκοσμική, ο δίαυλος ασυντήρητος από χρόνια και σε πολλά σημεία επικίνδυνα αβαθής, ανύπαρκτες υποδομές (ούτε καν στοιχειώδεις) για  ελλιμενισμό μεγάλου επιβατηγού- οχηματαγωγού σκάφους.  Το λιμάνι έμεινε έξω από όλα τα κονδύλια της περιφέρειας, υπαιτιότητα (εντελώς ανίκανοι ! ) της Λιμενικής Επιτροπής. Χορηγία του Ιδρύματος Σ.Νιάρχος  χάθηκε και το πρόγραμμα του Ν.Ο.Μεσολογγίου είναι παγωμένο από καπρίτσιο του Μεγάλου Προέδρου του Λ.Τ και του Υπολιμενάρχη της Ιεράς μας. Τόσο πολύ νοιαζόταν ο Μέγας  πρόεδρος του Λ.Τ για τα ζητήματα του λιμανιού και της περιοχής που καταδέχτηκε να εκλεγεί με ψήφους του «σάπιου» πολιτικού συστήματος. Τότε που έπρεπε να φτιάξει φακέλους για διεκδίκηση χρημάτων υπέρ της ανάπτυξης του λιμανιού, παραιτήθηκε για να γίνει βουλευτής. Απέτυχε παταγωδώς,  επανήλθε μετά από ένα μήνα και το ίδιο «σάπιο» πολιτικό σύστημα τον επανεξέλεξε!! Για την ιστορία, το Think Tank της Λιμενικής Επιτροπής αποτελούν εκτός από τον Μέγα πρόεδρο οι : Καλιαμπάκος Κ, Μπαρπαγιάννης , Κυτάγιας , Καρέτσος, κ.α.
Η Ελληνική διοίκηση εγκαλεί τον Μέγα πρόεδρο για ανικανότητα και αυτός επικαλείται 17 συνεδριάσεις, συνεχείς διαβουλεύσεις για δημοπρατήσεις χώρων (είναι καλό παιδί και άξιο παλικάρι ! ) και  τοποθέτηση παγκακίων.  Ερμηνεύει κατά το δοκούν τα δημόσια έγγραφα για πρόσκαιρες εντυπώσεις, στο Πόπολο !!!
Απορία μας!! Πότε θα τον ρωτήσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την λυσσαλέα επιμονή του και πρεμούρα  να παραμείνει με κάθε τρόπο  στο θώκο του ?? Είναι δυνατόν να μην ερωτάται δημοσίως?  Ποιες δεσμεύσεις έχει αναλάβει ??


Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου  Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου