Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πρόταση αθλητικής συνεργασίας του Ν.Ο.Μ με τον Δήμο Καρπενησίου

                                  Συμφωνία  καταρχάς στο Καρπενήσι
 
Την Δευτέρα 19-2-13 συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στο Δημαρχείου Καρπενησίου με το Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη .
Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Μ Γιάννης Κανής  κατέθεσε, αφού προηγουμένως υπήρξε τηλεφωνική διαβούλευση με τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, πρόταση αθλητικής συνεργασίας την οποία ο Δήμαρχος χαρακτήρισε πολύ θετική και ανέφερε ότι θα την προωθήσει πάραυτα δια του αρμοδίου Αντιδημάρχου. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος του ΝΟΜ Γιάννης Κανής και το μέλος του ομίλου Νίκος Κανίνιας.
Συγκεκριμένα η πρόταση του Ν.Ο.Μ για ένα μνημόνιο αθλητικής συνεργασίας προς το Δήμο Καρπενησίου έχει ως εξής :
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε
 Ως  Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου διαθέτουμε σήμερα εγκαταστάσεις (γραφείο , γυμναστήριο, αποδυτήρια, ντους,WC ) και τον ανάλογο εξοπλισμό (καγιάκ) που μας δίνει την δυνατότητα  να αναπτύσσουμε συνεχώς  το πολύ σπουδαίο άθλημα του κανόε- καγιάκ ήρεμων νερών. Τα αβαθή και ήρεμα νερά της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Στην λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας δημιουργήσαμε προπονητικό πεδίο ιδανικό για αρχάριους καθώς και στίβο διεξαγωγής του πανελληνίου πρωταθλήματος ανάπτυξης (μικρές ηλικίες) , το οποίο φέτος διοργανώνουμε για τέταρτη συνεχή χρονιά. (9-11 Αυγούστου)
Λειτουργούμε επίσης, Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Ευρωπαϊκού επιπέδου από την οποία μέχρι τώρα έχουν αποφοιτήσει 78 νέοι ιστιοπλόοι.
Επιπλέον έχουμε την δυνατότητα να λειτουργήσουμε Σχολή Αυτόνομης Κατάδυσης.
Κάθε καλοκαίρι λειτουργούμε στην πλαζ Τουρλίδος Ακαδημίες Κολύμβησης.
Τα δεδομένα αυτά μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε ένα μνημόνιο αθλητικής συνεργασίας. Συγκεκριμένα μπορούμε να δεχόμαστε παιδιά του Δήμου σας τα Σαββατοκύριακα και τακτικότερα τους θερινούς μήνες, για μύηση στο κανόε- καγιάκ και στην κολύμβηση με χαμηλό κόστος. (εξασφαλίζουμε και διαμονή)
Δικές μας αποστολές, αθλημάτων βουνού, θα μπορούσαν στα πλαίσια της συνεργασίας μας να τύχουν της υποστηρίξεώς σας.
Η βοήθεια μας, λόγω του ότι είμαστε στη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ, θα είναι αμέριστη εάν αποφασίσετε την ανάπτυξη του κανόε-καγιάκ σλάλομ στα ποτάμια σας.
 Με την βεβαιότητα, ότι η πρόταση μας είναι  ενδιαφέρουσα για τον Δήμο σας, αναμένουμε την απαντησή σας.
                                                 
                                       Με τιμή για το Δ.Σ του Ν.Ο.Μ
          Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γ. Γραμματέας
        Γιάννης Κανής                                                          Παναγιώτης Κουρούκλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου