Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος για την συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή Θεόδ. Σκυλακάκη.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                      
Ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, προσωπικός φίλος του Μεσολογγίτη οδοντιάτρου Χρήστου Διαμαντόπουλου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Βασίλη Σπυρόπουλο εξέφρασε το ενδιαφέρον να επισκεφτεί το Μεσολόγγι και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της περιοχής, ιδιαίτερα τώρα που η κρίση μαστίζει τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια περιοδείας που κάνει σε όλη την Ελλάδα για να έρθει σε επαφή με κόσμο που ασχολείται με την παραγωγή, τις εξαγωγές και την καινοτομία.
Ο κ. Σκυλακάκης έγινε δεκτός στα γραφεία του συλλόγου από τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπυρόπουλο, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Ντέκα και το Γεν. Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Πασιόπουλο και συναντήθηκε με τους κ. Δημήτρη Σωτηρίου, κ. Δημήτρη Ζέλιο, κ. Σπύρο Ταμπάκη, κ. Δημήτρη Αντωνόπουλο, κ. Κων/νο Δανιγγέλη, κ. Θανάση Παπαχρήστο, κ. Ηλία Χαρέλο, κ. Σπύρο Διαμαντόπουλο, κ. Στέφο και κ. Γιώργο Στεφανάτο – στην πλειοψηφία τους εκπρόσωποι επιχειρήσεων που παράγουν και συσκευάζουν τα προϊόντα τους στην περιοχή, πραγματοποιώντας ή έχοντας ενδιαφέρον για εξαγωγές αυτών - με τους οποίους έγινε ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση και δόθηκε η ευκαιρία στον καθένα ξεχωριστά να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Μετά το τέλος της συζήτησης, η οποία διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, δόθηκε στον κ. Σκυλακάκη από τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου αναμνηστική πλακέτα, ενθύμιο της πόλης και στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατά τη διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν αρκετά  θέματα που απασχολούν την πόλη μας.
Η συγκεκριμένη συνάντηση καθώς και άλλες που προγραμματίζονται από τη διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου εντάσσεται στην προσπάθεια του συλλόγου για εξωστρέφεια και προβολή των τοπικών επιχειρήσεων .



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                                ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου