Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο τύπου της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νιας.

Συνεδρίασε , την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου , η γραμματεία της Ν.Ο.Ε.Σ Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ , που θα πραγματοποιηθεί , από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου , μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου.
Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε , συζητήθηκε το πολιτικό πλαίσιο , αλλά και οι οργανωτικές διαδικασίες , που θα ακολουθήσουν ,μέχρι την διεξαγωγή του συνεδρίου. 
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε, οι εκλογές για συνέδρους , θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.
Το Μητρώο μελών κάθε οργάνωσης, αποτελείται από τα μέλη και τους φίλους, που ψήφισαν για την Εκλογή Προέδρου του Κόμματος, στις 18 Μαρτίου 2012 , ενώ θα παραμείνει ανοικτό και θα συμπληρώνεται , μέχρι και την  ημέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αντιπροσώπων.
Μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν σε όλο το νομό ,ανοιχτές συνελεύσεις για συζήτηση επί των κειμένων : α. Καταστατικό-Διακήρυξη, β. Πολιτικές Θέσεις - Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.
Στα πλαίσια λοιπόν του προσυνεδριακού διαλόγου, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 μμ ,στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα , θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος , ενώ το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30μμ, σε ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του ξενοδοχείου IMPERIAL , θα παραβρεθεί , ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου