Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τους εργαζόμενους της RIGIPS

Συνάντηση στο χώρο του εργοστασίου της Rigips του ομίλου Saint-Gobain, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης μετά από πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Καρατσόλης Παντελής και Καραδήμας Δημήτρης.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας μετά την αυθαίρετη απόφαση της εταιρείας για μερική απασχόληση και  μείωση των αποδοχών τους.
Μετά την ενημέρωση ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε: «Η Δημοτική αρχή συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων και θα τους βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο χρειαστεί για την δικαίωση τους. Όσο αφορά την περιουσία του Δήμου, την οποία εκμεταλλεύεται η εταιρεία και τις εκκρεμότητες αυτής, τη λύση θα τη δώσουν οι δικαστικές αρχές σε λίγους μήνες. Ο Δήμος σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δεχτεί την εκμετάλλευση περιουσιακών του στοιχείων χωρίς τα απαραίτητα ανταποδοτικά οφέλη για την κοινωνία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου