Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα».


Αντιπροσωπεία του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αποτελούμενη από το Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Κασσαβέτη και τον Αντιδήμαρχο Παντελή Καρατσώλη, συμμετείχε στο τριήμερο φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», που πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα από 15 έως 17 Φεβρουαρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το φεστιβάλ που σκοπό έχει την προβολή των τοπικών προϊόντων κάθε περιοχής της χώρας, συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Ήλιδας, το Επιμελητήριο Ηλείας και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού, παρόντος του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα. Συμμετείχαν σε αυτό περίπου 100 τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγοί προσφέροντας προϊόντα με την αντίστοιχη γευσιγνωσία. Ανάμεσα τους ξεχώριζε το περίπτερο του δήμου μας και προσκεκλημένοι παραγωγοί  της περιοχής μας, ενώ το παρόν έδωσαν η Φιλαρμονική του δήμου και το Χορευτικό Τμήμα του συλλόγου Άγιος Ιωάννης Ευηνοχωρίου.
Την σκυτάλη της συνέχειας της διοργάνωσης του φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» παρέλαβε ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο οποίος και θα το υλοποιήσει από 23 έω 25 Μαρτίου 2013 στο Μεσολόγγι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου