Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Περιφέρειας Δ.Ελλάδος

Σε ρυθμούς γενικής προετοιμασίας για μια μεγάλη ανατροπή
στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Ολοκληρώθηκε ο κύκλος συσκέψεων σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία
Συνέντευξη Τύπου του Β. Χατζηλάμπρου σήμερα στον Πύργο
Παρουσία του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Χατζηλάμπρου ολοκληρώθηκαν χθες, Κυριακή 23 Φλεβάρη 2014, στο Αγρίνιο, οι συσκέψεις της «Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» που έλαβαν χώρα και στους τρεις νομούς της Περιφέρειας (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία) με συμμετοχή μελών, συναγωνιστών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και της παράταξης.
Αντικείμενο των συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν σε Πάτρα, Πύργο, Αμαλιάδα, Μεσολόγγι και Αγρίνιο ήταν η γενική προετοιμασία εν όψει των περιφερειακών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου. Κατά τη διαδικασία παρουσιάστηκαν οι επεξεργασίες που έχουν ήδη γίνει σχετικά με τους βασικούς προγραμματικούς άξονες, από τις ομάδες εργασίας της παράταξης. Καταγράφηκαν τα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και συζητήθηκαν οι οργανωτικές πλευρές της κίνησής μας τόσο στην πορεία προς τις εκλογές όσο και μετά τον Μάη.
Ο στόχος μιας μεγάλης ανατροπής και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προς όφελος του λαού και του τόπου δημιουργεί αισιοδοξία αλλά και συναίσθηση της σκληρής δουλειάς που απαιτείται σε όλα τα επίπεδα. Η ενεργοποίηση και συμμετοχή των ζωντανών δυνάμεων της κοινωνίας σε αυτή την προσπάθεια είναι απαραίτητη, καθώς η προσπάθεια ανατροπής δεν τελειώνει με τις εκλογές του Μαΐου, αλλά επί της ουσίας αρχίζει την επομένη των εκλογών.
Σήμερα το μεσημέρι στη 01:00 μ.μ. ο Βασίλης Χατζηλάμπρου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον Πύργο (Διοικητήριο).
Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου