Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ευτυχώς υπάρχουν και υγιείς αντιδράσεις !!

Είναι δυνατόν η ΔΗΜΑΡ που επαίρεται για το ότι κράτησε την Ελληνική αριστερά διανόηση στις τάξεις της, που συμμετείχε στο κυβερνητικό σχήμα το οποίο κράτησε την χώρα όρθια, που έβαλε και βάζει ζητήματα  που αφορούν την συγκρότηση του τρίτου πόλου, που η κυβερνητική της θητεία άνοιξε τον δρόμο για κυβερνήσεις συνεργασίας, επιτέλους και στην χώρα μας κ.α. Να προτείνει και να στηρίζει υποψηφιότητα Σώκου? Είναι δυνατόν?
Αυτοαναιρείται ολόκληρη η κομματική προσπάθεια!! Ο Σώκος αποτελεί σήμερα απολίθωμα της ΠΑΣΟΚοκρατίας  και εκφράζει αυτό που η κοινωνία προσπαθεί να αποτινάξει. Εξέφραζε απ’όπου και αν εθήτευσε όλες εκείνες τις   πολιτικές και πρακτικές που μας οδήγησαν στην συντελεσμένη χρεοκοπία. Ένας ούτε καν υπάλληλος στην Εμπορική Τράπεζα στην οποία δεν πάτησε ποτέ, παρά μόνο επί Μητσοτάκη και μάλιστα καμουφλαρισμένος χωρίς μουστάκι.
Ένεκα κομματοκρατίας η σύνταξη του, του κατεβλήθη χωρίς εργασία. Επαγγελματίας πολιτικός τριάντα τόσα… χρόνια!!  Ιλιγγιώδες το ποσό των αμοιβών του που ενθυλάκωσε. Ζει τόσο πλουσιοπάροχα και προκλητικά, (στερημένος αγροτονεάνις…)  που μπροστά του ωχριά και ο Γιανουκόβιτς!!
Κατέρριψε το ρεκόρ αναθέσεων του Σταμάτη και άφησε ένα τεράστιο φέσι στην Αιτωλ/νία, που καλούμαστε να πληρώσουμε.
Κύριοι της ΔΗΜΑΡ προσοχή!! Διατρέχεται τον κίνδυνο , όχι μονο να μείνετε εκτός βουλής αλλά και να «οστρακιστείτε» επιπλέον …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου