Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Απάντηση του Δημάρχου στον Ν. Μουρκούση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε δεινή πολιτική θέση κ. Μουρκούση βρίσκεται πάντα εκείνος που πολιτεύεται «δουλεύοντας» την κοινωνία και τους πολίτες.
Για την «ταμπακιέρα» των ερωτήσεων που σας απεύθυνα, σχετικά με το θέμα της παραβατικότητας των αθιγγάνων στο Αιτωλικό και τις πολυποίκιλες ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ με αυτούς, ούτε λέξη. «Πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα», αλλά να ξέρετε πως θα βρίσκεται μόνιμα στο «γήπεδο» της κοινωνίας και των ευθυνών σας.
Σας ρωτώ λοιπόν ξανά: Ποιοι εξ αυτών «κοσμούσαν» το ψηφοδέλτιο σας το 2010; Εκπροσωπούσαν και τους δυο παράνομους καταυλισμούς – γκέτο στην είσοδο και έξοδο του Αιτωλικού;
Τότε ήταν κατάλληλοι προς εκλογή, τώρα είναι απορριπτέοι «εγκληματίες»;
Και καλά το 2010 δεν «γνωρίζατε». Μάλλον ασχολούσασταν μόνο με την επιστήμη της ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού… Το ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 και αφού οι συνοδοιπόροι σας δεν άφησαν τίποτε όρθιο στο Αιτωλικό και κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές – που και πάλι δεν ξέρατε τίποτε λόγω της ενασχόλησης σας με την επιστήμη – ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ;
ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
Όσο για το νερό του Αιτωλικού και οι μελέτες μας βρίσκονται στο Υπουργείο και δάνειο παίρνουμε που δεν ψηφίσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο και η δική σας πρόταση – θυμίζω – ήταν να «φτιάξουμε επιφανειακό αγωγό με αυτεπιστασία για να φέρουμε νερό από το Μεσολόγγι». Έτσι ούτε ζώα δεν ποτίζονται κ. Μουρκούση!
Σε κάθε περίπτωση κ. Μουρκούση, όσο νερό και αν φέρουμε από τον Εύηνο δεν σας ξεπλένει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου