Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συγχαρητήριες επιστολές του Δημάρχου ΙΠ Μεσολογγίου στην ΑΕΜ,Γυναικεία ομάδα "Μεσολόγγι 2008" και ΓΕΜ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλή του συνδυασμού Παναγιώτη Κατσούλη στο συνδεσμο φιλάθλων της Αθλητικης Ενωσης Μεσολογγίου.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» Παναγιώτης Κατσούλης, ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου (Α.Ε.Μ), για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και προσφέρθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Εύχεται δε, καλή συνέχεια στις δραστηριότητες του Συνδέσμου, οι οποίες πέρα από την υποστήριξη της Ένωσης, περιλαμβάνουν και την κοινωνική στήριξη των συμπολιτών μας.


Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλή του συνδυασμού Παναγιώτη Κατσούλη στη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου «Μεσολόγγι 2008».

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» Παναγιώτης Κατσούλης, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήριά στη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008, για την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Η μεγάλη επιτυχία της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008, έρχεται να επισφραγίσει μια άκρως επιτυχημένη αθλητική χρονιά μας γεμίζει με αισιοδοξία και κυρίως με διάθεση για συνέχεια της υποστήριξης του αθλητισμού και των υποδομών του.

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλή του συνδυασμού Παναγιώτη Κατσούλη στη Γυμναστική Εταιρεία Μεσολογγίου.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ», Παναγιώτης Κατσούλης, συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή καθώς και την Διοίκηση της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου, για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Με τη συμπαράσταση όλων και κυρίως του φίλαθλου κόσμου, το Μεσολόγγι πανηγύρισε μια ακόμη επιτυχία στον αθλητισμό, αποδεικνύοντας και πάλι πως διαθέτει δυναμική αλλά και σθένος για την κορυφή. Η ομάδα Βόλεϊ των Ανδρών της ΓΕΜ το απέδειξε με τη χθεσινή της νίκη, σφραγίζοντας έτσι τη φετινή της επιτυχημένη πορεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου