Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Λάβαμε και δημοσιεύουμε

Νικόλαος Μπαλαμπάνης 
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό ”Δικαίωμα στην πρόοδο ” του Αποστόλου Κατσιφάρα
Φίλες και φίλοι,
Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τις εκλογές της Περιφέρειας .. Με  αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου και την οικογένεια μου, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Απόστολος Κατσιφάρας να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος. Συμμερίζομαι τις αγωνίες και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, της δική μας γενιάς . Δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητος στα δεινά που συσσωρεύονται στην Αιτ/νία.
Δεν ευαγγελίζομαι μαγικές λύσεις. Με τη φλόγα και τα όνειρα του νέου ανθρώπου αλλά και την εμπειρία του ανθρώπου που ασχολείται  με επιχειρηματικές δραστηριότητες, θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω, στη δημιουργία ικανών και αναγκαίων συνθηκών για μια ορθολογική ανάπτυξη της Περιφέρειας μας , που με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς και για το παγκόσμιο τουρισμό αλλά και για άλλες πολλές δραστηριότητες στις οποίες θα απασχολείται το σύνολο του ενεργού δυναμικού της περιοχής μας  ( επιστημονικό, τεχνικό, υπαλληλικό, αγροτικό, κτηνοτροφικό, τουριστικό κτλ).
Στόχος μου να συμβάλλω υπεύθυνα με όλες μου τις δυνάμεις για μια ΙΣΧΥΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!
Σας καλώ όλους να στηρίξετε το έργο του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Κατσιφάρα, στις ερχόμενες εκλογές και ελπίζω με τη  βοήθειά σας να αναδειχθώ Περιφερειακός Σύμβουλος .




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ
             
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  .  Β  .  ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ
Ημερ.γέννησης: 19-06-1978


       Σπουδές
09/03/2004 – 09/03/2005 : Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις   (Πολεμική Αεροπορία)
Απόφοιτος των Σχολών   Ναυπηγών - Mηχανολόγων  Μηχανικών  του
 Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
1)Αρχιτέκτων Ναυπηγός Μηχανικός ΕΜΠ - ΜSc
2)Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ - Msc
Διπλωματική εργασία:
1)      Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων  - Διοίκηση Λιμένων
2)      Eνέργεια και περιβάλλον

1.      Κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος από το ΤΕΕ
2.      Kάτοχος Εργοληπτικού πτυχίου Α2 τάξης

  Γνώσεις Η/Υ
3.      Κάτοχος Γενικής Άδειας Εκτέλεσης Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων όλων των Ειδικοτήτων και Κατηγοριών 

Πρόγραμμα γραφείου Office (Excel, Word, Powerpoint)                                                                                                  Σχεδιαστικά προγράμματα : AutοCAD 2013 , 3D DESIGN , RINA 3D                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Γλώσσες προγραμματισμού : Fortran και C 
Γλώσσες
1)Κάτοχος τoυ διπλώματος της Αγγλικής γλώσσας:
a) FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH (University of Cambridge)
b) TOEIC EXAMS SCORE 740
2)Κάτοχος τoυ διπλώματος της Γαλλικής γλώσσας:

NIVEAU CERTIFICAT (CERTIFICAT D`APTITUDE DE LANGUE FRANCAISE)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Επαγγελμ.Εμπειρ.

01/10/2005 – 30/04/2006: Υπεύθυνος Operation Departement της εταιρείας Ελληνικές Ραδιουπηρεσίες Α.Ε (HRS 05), Group of Companies.
2005: Παρακολούθηση του σεμιναρίου DIGITAL SHIP OF ATHENS
10/05/2006 – ΣΗΜΕΡΑ:  Τεχνικό Γραφείο στο Μεσολόγγι και στην Πρέβεζα με αντικείμενο κάθε είδους  Μελέτες – Άδειες – Κατασκευές που αφορούν το επάγγελμα του  Αρχιτέκτων Ναυπηγού - Μηχανολόγου Μηχανικού.
05/10/2006:Σύμβαση εργασίας εξωτερικού συνεργάτη με τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας με αντικείμενο τη μελέτη Ευρωπαικών Προγραμμάτων και συγκεκριμένα μελέτη για το πρόγραμμα < MEDINTRADE > όσον αφορά την Εμπορευματική Κίνηση του λιμένος Ηγουμενίτσας.
2006 – ΣΗΜΕΡΑ:Συνεργασία με τα Λιμεναρχεία Μεσολογγίου, Πατρών, Αστακού, Ναυπάκτου, Αμφιλοχίας, Πρέβεζας, Λευκάδας και Ηγουμενίτσας όσον αφορά επιθεωρήσεις και μελέτες πλοίων και κάθε είδους πλωτού ναυπηγήματος.











08/03/2007:Σχεδιασμός  και μελέτη της Μαρίνας Μεσολογγίου.(όσον αφορά τις Ναυπηγικές μελέτες και μελέτες Η/Μ Εγκαταστάσεων)
15/08/2008-14/11/2009:
·         Εργολάβος Συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκατάστασεων Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ
·         Τεχνικός Ασφαλείας Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκατάστασεων Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ( Μέση Τάση )
2009-ΣΗΜΕΡΑ:Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ( Έργα Λιμενικά , Πλωτά, Οικοδομικά και Ηλεκτρομηχανολογικά)
2009 – 2011: Ίδρυση Τεχνικής εταιρείας εξοπλισμού πόλεων και περιβαλλλοντικών παρεμβάσεων
2011-ΣΗΜΕΡΑ:Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος του Ελληνικού Νηογνώμονα Α.Ε. στην Δυτική Ελλάδα (Επιθεωρήσεις  Πλοίων - Πλωτών Ναυπηγημάτων και Έκδοση Πιστοποιητικών) -
2013 – ΣΗΜΕΡΑ: Eνεργειακός Επιθεωρητής Β Τάξης. ( Πάσης φύσεως Κτιρίων και Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων )
2013 – ΣΗΜΕΡΑ: Iδρυση εταιρείας  < ΑΙΤΟLIA OLIVES >, με δραστηριότητα την Τυποποίηση και Εξαγωγή Ελιάς Καλαμών στο Εξωτερικό                                                                                                                            

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ


      Κοινωνική               
     δραστηριότητα
2010 – 2011: Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας ( ΟΛΗΓ Α.Ε. )
2010 – 2013: Αναπληρωτής Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Μηχανικών της Περιοχής  Μεσολογγίου – Ναυπάκτου
11/2013 – ΣΗΜΕΡΑ: Εκλεγμένο Mέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
1/2014 – ΣΗΜΕΡΑ: Υπεύθυνος  <Υ.Α.Λ.Ε.>,  Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου