Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

«Εθελοντική αιμοδοσία του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών» Συνάντηση με την διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου»



Ι.Π. Μεσολογγίου 7/4/14    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας (7 Απριλίου), ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης με στελέχη του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
   Παράλληλα, συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γ. Κυριακόπουλο, με την Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και με εργαζομένους και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.
   Ο Νίκος Μουρκούσης τέθηκε στην διάθεση της διοίκησης του Νοσοκομείου, ώστε σαν Δήμαρχος να αγωνισθεί για την απρόσκοπτη λειτουργία του, χωρίς ελλείψεις σε υλικά και επάνδρωση με το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
   Ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών», εκφράζοντας τα αισθήματα και τις ανάγκες όλων των κατοίκων του διευρυμένου Δήμου μας, καταγγέλλει την πρακτική της συνεχούς υποβάθμισης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, προς όφελος της λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου. Τρανή απόδειξη, η μετακίνηση γνωστού νεφρολόγου από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο, για τρεις μέρες την εβδομάδα, που πιθανά είναι η απαρχή της υποβάθμισης και ενδεχομένως, μελλοντικά του κλεισίματος της Μονάδας Νεφρού Μεσολογγίου. Μιας Μονάδας που λειτούργησε μετά από πολυετείς προσπάθειες και αγώνες και εξυπηρετεί νεφροπαθείς μιας μεγάλης γεωγραφικής περιοχής, από την ορεινή Ναυπακτία μέχρι το Ξηρόμερο.
   Αμετακίνητη θέση του Νίκου Μουρκούση προς κάθε κατεύθυνση, ως γιατρός και ως δημοτικός παράγων της περιοχής, είναι ότι ο Δήμος Μεσολογγίου, με επικεφαλής τον ίδιο, δεν θα επιτρέψει καμία υποβάθμιση του Νοσοκομείου καθώς και το κλείσιμο καμίας Κλινικής ή Μονάδας. Η ζωή και η υγεία των πολιτών, είναι αδιαπραγμάτευτες και όποιος θελήσει να θίξει το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, οχυρωμένος πίσω από οποιονδήποτε κομματικό ή άλλο μανδύα, θα μας βρει σθεναρά απέναντι.
Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου