Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», του υποψηφίου Δημάρχου Νικ. Μουρκούση.
 Μετά τον αγιασμό του Εκλογικού Κέντρου, ο Νίκος Μουρκούσης μίλησε στους δημότες που παραβρέθηκαν και έδωσε τις κατευθύνσεις του προγράμματος του συνδυασμού του.
 Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει αναλάβει για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών (καθαριότητα, δρόμοι, δημοτικές υπηρεσίες, κ.ά.) αλλά και την κατεύθυνση που πρέπει να έχει ο Δήμος σαν τουριστικός προορισμός. Ακόμη μίλησε για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων υποδομής όπως η ύδρευση και ο Βιολογικός του Αιτωλικού, ο χώρος εναπόθεσης και διαλογής των απορριμμάτων με πλήρη ανακύκλωση, η αποχέτευση πολλών χωριών του Δήμου, ο προσανατολισμός του Μεσολογγίου προς το θαλάσσιο μέτωπο, οι επεκτάσεις σχεδίων πόλης παντού, οι χωροθετήσεις, η διαπλάτυνση του δρόμου από Μεσολόγγι προς Αιτωλικό και Οινιάδες με φωτισμό απο φωτοβολταϊκές κολώνες, ώστε να εκλείψουν τα πάμπολλα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.
 Ο Νίκος Μουρκούσης δεν παρέλειψε να τονίσει, για μια ακόμη φορά, τα μέτρα που χρειάζονται για τη νεολαία, για την ανεργία και για την προσέλκυση επενδυτών, με απεμπλοκή και ενεργοποίηση της ΒΙ.ΠΕ. Μεσολογγίου. Τόνισε ότι το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου θα ενισχυθεί, με νέες δομές πρόνοιας για κάθε αδύναμο συμπολίτη και μέριμνα για όλους τους αναξιοπαθούντες. Ειδική αναφορά έκανε στον εθελοντισμό και στις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για να αλλάξουν πρόσωπο τα χωριά και οι πόλεις του Δήμου μας, ενώ μίλησε για την ποδηλατούπολη που πρέπει να αντιπροσωπεύει το Μεσολόγγι.
Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών» έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές, η θέση του συνδυασμού συνεχώς ισχυροποιείται. Τα στελέχη του συνδυασμού, με έκδηλη την αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών, καλούν όλους τους δημότες να συστρατευτούν μαζί μας, για να πάρουν επιτέλους οι πολίτες τον Δήμο στα χέρια τους.
Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου