Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του Ν.Μουρκούση για τα γεγονότα στο Αιτωλικό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Έχοντας στα χέρια μου το συκοφαντικό φυλλάδιο που γνωστοί-άγνωστοι πέταξαν χθες ξημερώματα στα σπίτια του Αιτωλικού, την πράξη και το περιεχόμενό του μόνο ως Πρωταπριλιάτικο αστείο θα μπορούσα να εκλάβω. Γιατί αλλιώς, θα προσέφευγα στη Δικαιοσύνη εναντίον αυτών που γνωρίζω ότι το έπραξαν.
   Η εμμονή κάποιων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, είναι τραγελαφική και το μόνο που μένει, είναι να επιδειχθεί επιτέλους το γνήσιο έγγραφο και όχι κάποιο φωτομοντάζ!  Ο λόγος που προσπαθούν να με σπιλώσουν, είναι ότι δεν βρίσκουν τίποτε άλλο στην 30ετή επιστημονική και κοινωνική παρουσία μου στο Αιτωλικό, για να μου προσάψουν.
   Τους ενοχλεί ότι ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» περιλαμβάνει εξαιρετικά στελέχη και θα έχει σαφές προβάδισμα στις προτιμήσεις των δημοτών στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
   Καλούμε τους Αιτωλικιώτες, να μην πέφτουν θύματα μαύρης προπαγάνδας, που στρέφεται ευθέως εναντίον των πραγματικών συμφερόντων του Αιτωλικού. Εμείς έχουμε τις λύσεις, την δύναμη και την εμπειρία και είμαστε οι μόνοι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε το Αιτωλικό και τους κατοίκους του.
Ι. Π. Μεσολογγίου 2/4/14
Νίκος Μουρκούσης
Ιατρός – Υποψήφιος Δήμαρχος
Ι.Π. Μεσολογγίου – Αιτωλικού - Οινιαδών
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου