Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη προς τον Συνήγορο του Καταναλωτή κο Ευάγγελο Π. Ζερβέα.

Κύριε Συνήγορε,
        Θέλω, εκ μέρους όλων των δημοτών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση αντίδραση σας μετά την κατάθεση αίτησης λήψης προσωρινών μέτρων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ι.Π. Μεσολογγίου ενώπιον της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας κατά της απόφασης της Δ.Ε.Η. Α.Ε. να διακόψει την ηλεκτροδότηση για υφιστάμενες οφειλές.
        Τόσο με τις τωρινές συστάσεις σας, όσο και με τις συστάσεις ήδη από τον Αύγουστο του 2013 προς τη Δ.Ε.Η., συνδράματε στην αποτροπή των επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία επιπτώσεων που θα είχε η εφαρμογή του προγράμματος διακοπών.
        Εξίσου σημαντικός είναι και ο άμεσος ορισμός ημερομηνίας κατά την οποία προβλέπεται η συμβιβαστική επίλυση ενώπιόν Σας των ζητημάτων που έχουν τεθεί από τη Δημοτική Επιχείρηση, μεταξύ άλλων και της οφειλής προς τη Δ.Ε.Η. Θεωρούμε τη συμβολή σας καθοριστική για την ουσιαστική επίλυση των διαφορών αυτών.
        Οι ενέργειάς σας σε συνδυασμό με τις ενέργειες της Ρ.Α.Ε. δίνουν ανάσα στη Δημοτική Επιχείρηση, η οποία διανύει περίοδο μεγάλων οικονομικών δυσκολιών άμεσα προερχόμενες από τις γενικές συνθήκες οικονομικής κρίσης που ταλανίζουν τη χώρα και καθιστούν ιδιαίτερα δυσχερή την είσπραξη εσόδων από τους καταναλωτές.
        Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεσολογγίου, κατά τη χθεσινή του Συνεδρίαση, χαιρέτησε τη σπουδαιότητα των ενεργειών τόσο των δικών σας όσο και της Ρ. Α. Ε.,  ενώ ομόφωνα αποφάσισε τη στήριξη και των επόμενων ενεργειών που θα γίνουν από την Δ.Ε.Υ.Α. Ι.Π. Μεσολογγίου.
        Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και ζωτική για τους δημότες μας παρέμβασή σας.

                                                                           ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
                                                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
                                                   ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου