Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Εκδήλωση προς τιμή των εθελοντών από τον Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση προς τιμή των εθελοντών που οργάνωσε ο Δήμος Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο , η εκδήλωση προς τιμή των εθελοντών που διοργάνωσε ο Δήμος Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν συλλογικοί φορείς, Γιατροί, Νοσηλευτές, Εκπαιδευμένοι σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, απλοί πολίτες που προσέφεραν στο παρελθόν και προσφέρουν αφιλοκερδώς καθημερινά τις Υπηρεσίες στο Δήμο και εκφράζουν εμπράκτως την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.
Κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης επισήμανε τη σημασία της ανιδιοτελούς εθελοντικής προσφοράς , παράδειγμα κοινωνικού πολιτισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Τόνισε δε ότι χωρίς την βούληση προσφοράς των εθελοντών, δεν θα ήταν δυνατό να λειτουργούν κοινωνικές δομές όπως αυτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Ιατρείου που βοηθούν συμπολίτες μας να επιβιώσουν αυτή τη δύσκολη εποχή της κρίσης.
Ιδιαίτερος τιμητικός έπαινος αποδόθηκε στην αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, Κέκελου Αθηνά-Νικολίτσα για τις πανελλήνιες διακρίσεις της στους αγώνες Κανόε-Καγιακ και στο Ν.Ο.Μ. για την επι πενταετία εθελοντική διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κανόε-Καγιακ στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου