Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δημοπρατούνται με πόρους απο το ΕΣΠΑ τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

 
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ







Ταχ Δ/νση : Ραζή Κότσικα 12
Τ Κ 302 00  Μεσολόγγι
Τηλ. 2631022276
Φαξ 2631028848
Email: typosmesol@gmail.com                                                     



Ι.Π.Μεσολογγίου 03/12/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
            Τρία σημαντικά έργα με πόρους του ΕΣΠΑ, θα δημοπρατηθούν σύντομα από τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, καθώς οι πόροι γι' αυτά έχουν δεσμευθεί μετά από απόφαση της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και κλιματικής Αλλαγής.
            Τα δυο έργα αφορούν την υλοποίηση δράσεων εφαρμογής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξοικονόμησης και την εγκατάσταση συστήματος αβαθούς γεωθερμίας, στο 2ο Δημοτικό Σχολειό Νεοχωρίου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού, συνολικού ύψους 820.577,20 ευρώ.
            Το τρίτο έργο, αφορά την κατασκευή “ Αποχέτευση Λυμάτων Οικισμών Κατοχής και Νεοχωρίου“ συνολικού προϋπολογισμού 4.999.950,00 ευρώ. Με την ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης αυτών των δημοτικών ενοτήτων.
            Ο αντιδήμαρχος έργων Κοταντάκης Δημήτρης δήλωσε : “Η δέσμευση των πόρων του ΕΣΠΑ για τα συγκεκριμένα έργα είναι η πιο ηχηρή απάντηση σε όλους όσοι θέτουν ερωτήματα σχετικά με την χρηματοδότηση των έργων του Τεχνικού Προγράμματος που ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για μένα προσωπικά πρόκειται και για μια ηθική δικαίωση μετά απο την υβριστική επίθεση που δέχθηκα από μεμονωμένα άτομα στη διάρκεια της λαϊκής συνέλευσης στην Κατοχή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου