Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη εργασίας για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.


ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ







Ταχ Δ/νση : Ραζή Κότσικα 12
Τ Κ 302 00  Μεσολόγγι
Τηλ. 2631022276
Φαξ 2631028848
Email: typosmesol@gmail.com                                                     



Ι.Π.Μεσολογγίου 03/12/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3/12 σύσκεψη εργασίας για την κατάσταση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Συμμετείχαν η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μ. Τριανταφύλλου, ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ν. Μαρκαντώνης, εκπρόσωποι του Σωματείου εργαζόμενων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ο Πρόεδρος του ΕΚΜ Μ. Θεοφιλάτος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γ. Ατσαλάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών κ. Γεωργίου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Θ. Μαργαρίτης, ο εκπρόσωπος του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Κ. Κουστας, ο προεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου Γ. Κασσαβέτης, ο αντιδήμαρχος Δ. Κοταντάκης και πολίτες.
            Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, δήλωσε οτι ειδικά το τελευταίο χρονικο διάστημα εχουν διογκωθεί τα προβλήματα αφενός μεν λογω της οικονομικής κρίσης και της μείωσης των πορων της δημοσιας Υγειας, αφετέρου λόγω της λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου στο Αγρίνιο και της αφαίμαξης προσωπικού απο το Νοσοκομείο Μεσολογγιού. Το πρόβλημα δεν είναι τοπικιστικό, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί η μετακίνηση προσωπικού και οι τακτικές που μπορούν να οδηγήσουν σε ξαφνικό θάνατο το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των παρευρισκομένων και στο τέλος της σύσκεψης αποφασίστηκε:
1.  Να γίνει άμεσα συνάντηση με το νέο Διοικητή και Υποδιοικητή του διασυνδεδεμένου Νοσοκομείου Αγρινίου – Μεσολογγίου.
2.  Να επιδιωχθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
3.    Να πραγματοποιηθεί σύντομα νέα, πιο διευρυμένη συνάντηση, μετά απο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, για να ξεκινήσει πλατιά ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου