Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστηρια επιστολη Δημαρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη,προς προεδρο της Ρ.Α.Ε. Δρ. Νικόλαο Βασιλάκο.

Κύριε Πρόεδρε,


        Θέλω, εκ μέρους όλων των δημοτών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση αντίδραση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας στην αίτηση λήψης προσωρινών μέτρων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ι.Π. Μεσολογγίου κατά της απόφασης της Δ.Ε.Η. Α.Ε. να διακόψει την ηλεκτροδότηση για υφιστάμενες οφειλές.
        Χάρη στην έγκαιρη παρέμβασή σας, απετράπησαν οι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία επιπτώσεις που θα είχε η εφαρμογή του προγράμματος διακοπών, ενώ παράλληλα προχωρά άμεσα και επί της ουσίας η ρύθμιση των ζητημάτων μεταξύ της Δημοτικής Επιχείρησης και της Δ.Ε.Η. με την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία ενώπιον του Συνηγόρου του Καταναλωτή.
        Οι ενέργειές σας δίνουν ανάσα στη Δημοτική Επιχείρηση, η οποία διανύει περίοδο μεγάλων οικονομικών δυσκολιών άμεσα προερχόμενες από τις γενικές συνθήκες οικονομικής κρίσης που ταλανίζουν τη χώρα και καθιστούν ιδιαίτερα δυσχερή την είσπραξη εσόδων από τους καταναλωτές.
        Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεσολογγίου, κατά τη χθεσινή του Συνεδρίαση, χαιρέτησε τη σπουδαιότητα των ενεργειών τόσο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας όσο και του Συνηγόρου του Καταναλωτή,  ενώ ομόφωνα αποφάσισε τη στήριξη και των επόμενων ενεργειών που θα γίνουν από την Δ.Ε.Υ.Α. Ι.Π. Μεσολογγίου.
        Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και ζωτική για τους δημότες μας παρέμβασή σας.

                                                                ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
                                                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
   ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου