Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ




2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
21 - 30 Ιουνίου 2013

Γιορτή της φωτογραφίας στο Μεσολόγγι!

Συνεχίζεται με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου, με αρκετό κόσμο να επισκέπτεται καθημερινά τις εκθέσεις του Μουσείου «Μπενάκη» με φωτογραφίες του Κώστα Μπαλάφα, της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου και τις πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις των Φωτογραφικών Λεσχών που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της φωτογραφίας!
Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις φωτογραφικών θεμάτων από καταξιωμένους φωτογράφους. Οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες είναι οι εξής:
1) Τετάρτη 26 Ιουνίου, ώρα 20:00
Διάλεξη και προβολή με θέμα το πολεμικό ρεπορτάζ με ομιλητές τους  Δημήτρη και Άρη Μεσσήνη, διεθνούς φήμης φωτο-ανταποκριτές.
     Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
2) Πέμπτη 27 Ιουνίου, ώρα 21:00
Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ προβάλλει την ταινία με τίτλο «La camara oscura», της σκηνοθέτριας Maria Victoria Menis.
    Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο (θερινό σινεμά),.
3) Παρασκευή 28 Ιουνίου, ώρα 20:00
Διάλεξη από τον καταξιωμένο φωτογράφο Βασίλη Ταγκούλη και προβολή του έργου του με τίτλο «Εισαγωγή στην φωτογραφία μακράς έκθεσης και Fine Art φωτογραφία».
    Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
    4) Σάββατο 29 Ιουνίου, 21:00
Διάλεξη από τον καταξιωμένο φωτογράφο Αλέξανδρο Βρεττάκο και προβολή του έργου του με τίτλο «Τα πάντα μπορούν να γίνουν μια ενδιαφέρουσα εικόνα».
     Πεζόδρομος Αθ. Ραζηκότσικα (μπροστά στο μουσείο «ΔΙΕΞΟΔΟΣ»).
Οι εκθέσεις είναι επισκέψιμες για το κοινό καθημερινά πρωί 11-13.00 & απόγευμα 19-21.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου