Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινές δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου






Την Παρασκευή 14 Ιουνίου ο Ν. Όμιλος διοργάνωσε στη Τουρλίδα μια εκδήλωση με θέμα το «Μενού του Ιστιοπλόου». Οι συνταγές και οι γαστρονομικές προτάσεις «υπογράφηκαν» από το Τμήμα Μαγειρικής  Τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου.
Ο μπουφές ήταν προσφορά του Ναυτικού Ομίλου και δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να δοκιμάσουν συνταγές που μπορούν να μαγειρευτούν στο σκάφος, σε συνθήκες Ιστιοπλοΐας και αρόδου-αγκυροβολίας.
Ο Ν. Όμιλος σε συνεργασία με την Σχολή του ΟΑΕΔ θα τυπώσει ειδικό έντυπο με ανάλογες συνταγές και τίτλο « Το Μενού του Ιστιοπλόου».
Στην  εκδήλωση παρέστησαν, πολλά μελή και φίλοι του Ν.Ο.Μ , το φαγητό ήταν καταπληκτικό και το κλίμα θερμό και φιλικό. 
Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγιναν και οι απονομές σε 17 νέους αποφοιτήσαντες Ιστιοπλόους της ΣΙΑΘ, των χειμερινών τμημάτων.
Ο Ν. Όμιλος  ευχαριστεί τους  χορηγούς του : Αφοί Πασιόπουλοι ΑΒΕΕ, Κοτσίρης Γεώργιος Εξοπλισμοί Εστίασης, Γιώργο Μούρκα  και τον Φίλο του Ναυτικού Ομίλου  Ν. Κοντογιώργο για την παραχώρηση του εστιατορίου του «ΤΟΥΡΛΙΔΑ».

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σε λίγες μέρες ολοκληρώνονται οι αιτήσεις εγγραφής για τα μαθήματα κολύμβησης, μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών θα δημιουργήσουμε τα τμήματα και τα ωράρια. Οι ώρες θα είναι πρωινές και θα γίνονται στην πισίνα του " PLAZA".
Πληροφορίες στους προπονητές, Δημήτρης Διαμαντόπουλος τηλ. 6982021585,
Αλευράς Νάσος - Γυμναστήριο Νέωσις 26310 22188 κ ώρες 1100-1400 
 Όσοι μικροί μας φίλοι θέλουν να ασχοληθούν με το καγιάκ ήρεμων νερών μπορούν να έρθουν στην Κλείσοβα την Τρίτη 17.00 - 19.00, την Τετάρτη στο γυμναστήριο μας τις 17.00 και το Σάββατο τις 17.00-19.00 στην Κλείσοβα. Πληρ. Δημήτρης Διαμαντόπουλος τηλ. 6982021585.
 Γιά τους ενήλικες φίλους μας ο Ν.Ο.Μ λειτουργεί Σχολή Ιστιοπλοίας Ανοικτής Θάλασσας, όλο τον χρόνο. Πληρ.στο www.sycg.gr  και στο www.nommes.gr


Με εκτίμηση το Δ.Σ του ΝΟΜ

1 σχόλιο:

  1. Ο ΝΟΜ στις ακαδημίες κολύμβησης δεν κάνει εκπτώσεις, γιατί πουλάει ποιότητα σε πολύ καλές τιμές και πουλάει ποιότητα επειδή συνεργάζεται με έναν πρώην ομοσπονδιακό προπονητή , τον Νάσσο τον Αλευρά που διαθέτει ένα από τε πλέον σύγχρονα γυμναστήρια και τον Δημήτρη του Διαμαντόπουλο πού έχει δουλέψει σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια υψηλού επιπέδου και έχει πιστοποίηση ναυαγοσώστη!! Και όχι τον πάσα ένα που ούτε καν βρέχεται….

    ΑπάντησηΔιαγραφή